وفادار مثل ستاره گلزن مادریدی ها
آنتوان گریزمان، ستاره اتلتیکومادرید : اتلتیکو صددرصد آخرین باشگاه من در اروپا خواهد بود

آنتوان گریزمان، ستاره اتلتیکومادرید، اعتراف کرد که علاقه دارد روزی در لیگ حرفهای آمریکا بازی کند.
آنتوان گریزمان، ستاره اتلتیکومادرید، بار دیگر بر تمایل خود برای انتقال به لیگ فوتبال حرفهای آمریکا تاکید کرد.
گریزمان که قبلا هم درباره لیگ ام ال اس صحبت کرده بود، اعلام کرده پس از تجربه حضور در بارسلونا علاقه دارد تا روزی در لیگ حرفهای آمریکا هم بازی کند.
او در تابستان گفته بود در میان هجوم استعدادها از اروپا به خاورمیانه، ترجیح میدهد به ایالات متحده نقل مکان کند و همان مسیری را طی کند که لیونل مسی، هم تیمی سابق او در بارسا، طی کرده است.
این بازیکن فرانسوی در گفتگو با آاس اسپانیا ضمن ابراز علاقه برای خداحافظی با پیراهن اتلتیکو گفت:
“میدانم که باشگاه علاقه دارد اینجا در فوتبال خداحافظی کنم و ما در مورد آن صحبت خواهیم کرد. فراتر از اروپا، چیزی که به آن فکر میکنم لیگ حرفهای آمریکا است، من همیشه به آن فکر میکنم. اما اتلتیکو تقریبا صددرصد آخرین باشگاه من در اروپا خواهد بود. اینجا جایی است که میخواهم باشم، جایی که خودم را خوشحالتر میبینم و اینجا در خانهام هستم.”
گریزمان قبل از انتقال به بارسلونا بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ برای اتلتیکو بازی کرد، اما او تنها دو سال در این باشگاه دوام آورد و در سال ۲۰۲۱ به صورت قرضی به مادرید بازگشت. او در پایان همان فصل به صورت دائمی به باشگاه مادریدی بازگشت. او در ۳۶۵ بازی برای اتلتیکومادرید، ۱۷۳ گل به ثمر رسانده و ۷۸ پاس گل داده است.


غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد
ادامه بدشانسی های رئال مادرید ؛ آلونسو بدون دفاع شد
ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد









