بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عصبانیت شدید سرمربی ناپولی از باخت به رم

والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی : رم هیچ کار خاصی انجام نداد اما برنده شد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 دی 1402 | 10:48
ناپولی ؛ والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی : رم هیچ کار خاصی انجام نداد اما برنده شد

والتر ماتزاری، سرمربی ناپولی، به شدت از باخت تیمش برابر رم عصبانی و ناراحت است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ناپولی شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته هفدهم سری آ ایتالیا روبروی رم به میدان رفت و با دو گل بازی را به این تیم واگذار کرد.

آنها پس از شکست تحقیرآمیز برابر فروزینونه در کوپا ایتالیا قدم به این بازی گذاشته بودند تا نشان دهد که آن باخت فقط یک اتفاق بوده است اما شرایط مطابق خواسته این تیم پیش نرفت تا یک باخت دیگر هم در کارنامه‌شان رقم بخورد.

مورینیو پس از پایان این بازی گفته بود که در عرض پنج دقیقه متوجه شده که تیمش پیروز میدان خواهد بود و ماتزاری در پاسخ به این صحبت در حالی که عصبانی به نظر می‌رسید به خبرنگاران گفت:

« به جای این که به من بگویید که کس دیگری چه حرفی زده است، سوال بپرسید. زمانی که از من سوال کنید، به شما پاسخ خواهم داد.

اطمینان دارم که سبک بازی ما نشان داد که به نبال پیروزی هستیم و مدام در پی حمله به فضاها بودیم. همان دقایق ابتدایی بازی بهترین بازه زمانی ما در طول این دیدار بود و ما تنها تیمی بودیم که شایستگی پیروزی در آن مقطع زمانی از این بازی را داشتیم.

به اندازه کافی در یک سوم هجومی خودمان خوب نبودیم و ضربات پایانی ضعیفی به توپ زدیم اما مالکیت توپ به صورت کلی در اختیار ناپولی بود. به جز فرصتی که آندره‌آ بلوتی خلق کرد که روی اشتباه ما بود، رم هیچ کار خاصی انجام نداد. کنترل بازی در دست ما بود، ما فکر کردیم که می‌توانیم از حریف پیش بیفتیم و بازی را ببریم اما شرایط به شکل کاملا متفاوتی پیش رفت.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *