ستاره بایرن مونیخ راضی از عملکرد تیم
مانوئل نویر، دروازهبان بایرن : عملکرد ما در نیم فصل خوب بوده است

مانوئل نویر، دروازهبان بایرن، میگوید از مسیری که تیمش در نیم فصل اول طی کرده است رضایت دارد.
بایرن موفق شد آخرین بازی سال ۲۰۲۳ را در بوندسلیگا خارج از خانه مقابل ولفسبورگ با نتیجه ۲-۱ پیروز شود. این تیم با درخشش مجدد هری کین و بازی درخشان توماس مولر دو گل به ثمر رساند.
هر چند که این تیم سال را با چهار امتیاز اختلاف با تیم شگفتانگیز بایر لورکوزن در صدر، در رده دوم به پایان رساند، مانوئل نویر کاپیتان تیم از عملکرد نیم فصل اول تیمش تا به اینجا رضایت دارد:
“ما در بازی دیشب به آنچه میخواستیم رسیدیم. نیمه اول عملکرد بسیار خوبی داشتیم اما در نیمه دوم به زحمت افتادیم. باید خیلی تلاش میکردیم چون در صورت از دست دادن برتری در بازی به دلیل مصدومان زیاد امکان تعییر در بازی را نداشتیم.
ما دیشب باید سخت تلاش میکردیم تا سه امتیاز را کسب کنیم و شایسته آنها بودیم. ما خوشحالیم که اکنون یک وقفه و تعطیلات برای تیم وجود دارد و مشتاقیم که از این زمان برای ریکاوری مصدومان استفاده کنیم و دوباره یک تیم کامل داشته باشیم. در کل ما از نیم فصل اول راضی هستیم. درست است که فراز و نشیبهایی داشتیم، اما من فکر میکنم که در مسیر هموار و خوبی قرار داریم.”


خیز هری کین برای حمله به رکورد فوق العاده رونالدو
مربی پیشین بایرن مونیخ و بایرلورکوزن درگذشت
سرخپوشان آماده جدایی ستاره تکنیکی
مهره گران قیمت سرخپوشان در لیست فروش
خرید بزرگ بایرن از جام جهانی؛ صیباری راهی مونیخ شد
در وصف وزینها؛ ستاره بی چون و چرای جام جهانی ۲۰۲۶









