بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی چلسی دلیل تعویض ستاره گران قیمت را لو داد

مائوریسیو پوچتینو، سرمربی چلسی : انزو چون مریض بود تعویضش کردم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 آذر 1402 | 19:02
پوچتینو ؛ مائوریسیو پوچتینو، سرمربی چلسی : انزو چون مریض بود تعویضش کردم

مائوریسیو پوچتینو، سرمربی چلسی، فاش کرد که چرا انزو فرناندز در بازی با نیوکسل خیلی زود تعویض شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مائوریسیو پوچتینو دلیل تعویض زودهنگام انزو فرناندز در بازی مرحله یک چهارم نهایی جام اتحادیه مقابل نیوکسل را فاش کرد.

این بازیکن چلسی با گذشت ۳۲ دقیقه از بازی تعویض شد. چلسی تا پایان وقت‌های اضافه در این بازی به تساوی ۱-۱ دست پیدا کرد و در ضربات پنالتی حریفش را با نتیجه ۴-۲ شکست داد.

انزو فرناندز هنگام خروج از زمین وضعیت مناسبی نداشت و از چهره او ناراحتی‌‌اش از این تعویض زودهنگام مشخص بود.

پوچتینو درباره دلیل تعویض انزو فرناندز گفت:

“او احساس بیماری داشت. انزو قبل از بازی احساس خوبی نداشت و بعد که وارد زمین شد، خوب پیش نمی‌رفت. او خواست تعویض شود چون حالش خوب نبود. انزو فرناندز قبل از بازی کمی بیمار بود. او تلاش خودش را کرد، می‌خواست بازی کند، ببیند آیا خوب پیش می‌رود یا نه، اما اوضاع خوب پیش نرفت و به همین دلیل در نهایت تعویض شد.

او همچنین به خبرنگاران گفت که تعویض لوی کولویل در نیمه دوم ارتباطی با مصدومیت نداشت‌. سرمربی چلسی گفت:

“تعویض کولویل بیشتر تاکتیکی بود. او در پایان نیمه اول کمی خسته بود و الان برای بازی بعدی آماده می‌شود. تصور من این بود که او کمی خسته است. می‌خواستیم تهاجمی‌تر باشیم و به همین دلیل او را تعویض کردیم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *