بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

چلسی قیمت لوکاکو برای رم را مشخص کرد

چلسی برای فروش لوکاکو به رم 42 میلیون یورو می خواهد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 آذر 1402 | 15:23
لوکاکو ؛ چلسی برای فروش لوکاکو به رم 42 میلیون یورو می خواهد

باشگاه چلسی به مدیران رم اعلام کرده است که با مبلغی کمتر از ۴۲ میلیون یورو حاضر به فروش روملو لوکاکو، ستاره بلژیکی، نیست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

لوکاکو در پنجره نقل و انتقالات تابستانی تصمیم گرفت با امضای قراردادی قرضی که بند خرید دائمی در آن گنجانده نشده است از چلسی راهی رم شود.

این بازیکن ۳۰ ساله تحت هدایت ژوزه مورینیو به یکی از بازیکنان موثر ترکیب رم تبدیل شد و نمایش درخشانی که در خط حمله این تیم ارائه کرد باعث شده است که مدیران این باشگاه به‌صورت جدی به دنبال جذب او باشند.

روزنامه ایتالایی گاتزتا دلو اسپورت خبر داده که چلسی به مدیران جالوروسی اعلام کرده که مبلغ انتقال این مهاجم بلژیکی به این باشگاه به‌صورت دائمی ۴۲ میلیون یورو است و آنها حاضر نیستند با مبلغ کمتری با این انتقال موافقت کنند.

رم در صورت که در این فصل موفق شود در جمع چهار تیم صدر جدول رده‌بندی سری آ ایتالیا قرار بگیرد و سهمیه حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده را به دست آورد می‌تواند این مبلغ را برای خرید لوکاکو پرداخت کند.

اما مشکل دیگری هم بر سر راه این باشگاه قرار دارد که پیشنهاد هنگفت الهلال عربستان است. آنها آماده هستند تا دستمزد سالانه ۳۰ میلیون یورویی به این بازیکن پرداخت کند که شاید او را برای ترک فوتبال اروپا در فصل آینده وسوسه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *