بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اظهار نظر جالب آرتتا سرمربی آرسنال درباره VAR

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال : فکر می‌کنم VAR می‌تواند پیشرفت کند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1402 | 20:55
آرسنال ؛ میکل آرتتا، سرمربی آرسنال : فکر می‌کنم VAR می‌تواند پیشرفت کند

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، می‌گوید VAR ابزار خوبی است که نیاز به پیشرفت با استفاده از انتقادات دارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم آرسنال یکی از بهترین تیم‌های حال حاضر اروپاست، این تیم موفق شد با پیروزی ۱-۰ مقابل برنتفورد به صدر جدول لیگ برسید و در لیگ قهرمانان هم لانس را با شش گل در هم کوبید. این تیم برای تداوم صدرنشینی در لیگ برتر فردا به مصاف وولوز خواهد رفت. آرتتا در آستانه این بازی به سوالات خبرنگاران جواب داد.

در مورد قراردادهای تاکه هیرو تومیاسو و بن وایت؟

“این کاری است که ما در سه سال گذشته انجام داده‌ایم. تقویت تیم و پاداش دادن به بازیکنانی که درست کار می‌کنند.”

با گری اونیل، سرمربی وولوز که به اشتباهات داوری VAR اعتراض کرد، همدردی می‌کنید یا خیر؟

“من حسابی با این تجربه آشنا هستم. من با همه همکارانم همدردی می‌کنم زیرا می‌دانم کار در این تیم‌ها چقدر زیبا و چالش‌برانگیز است. آن لحظات جلوی دوربین لحظات سختی است. ما اینجا هستیم تا کیفیت بازی‌ها را بهتر کنیم و باشگاه‌ها را جلو ببریم.”

آیا اعتماد به نفس هاورتز تغییر کرده است؟

“نه واقعا. او بسیار مثبت و بسیار تأثیرگذار بوده است. البته وقتی احساس می‌کنید که موردعلاقه و احترام قرار دارید، اعتماد به نفس شما بیشتر می‌شود و کارها بسیار آسان‌تر است. من فکر می‌کنم که او در چند روز گذشته این احساس را داشته است. او از آن انسان‌هایی است که اگر بخواهید به جنگ برود، زودتر از همه می‌رود ولی برای خودش افتخاری نمی‌خواهد. به هرکسی باید اعتماد به نفس و فرصت داد تا خودش را ثابت کند.”

همچنان طرفدار VAR هستید یا خیر؟

“فکر می‌کنم می‌تواند پیشرفت کند. داریم سعی می‌کنیم. همه دارند سعی می‌کنند آن را بهبود دهند. این یک تغییر بزرگ در فوتبال است و نیاز به زمان دارد. اگر از آن در راه درست استفاده کنیم و متواضع باشیم و سعی کنیم به انتقادات گوش دهیم، بهتر خواهد شد.”

مثلث رایس، اودگارد و هاورتز در خط میانی؟

“فکر می‌کنم زمان کمک خواهد کرد که کنار هم بهتر شوند و هر چه دقایق بیشتری با هم بازی کنند، با هم تطابق بهتری پیدا می‌کنند. این به وضعیت آمادگی آنها و آنچه ما در تلاش برای انجام آن هستیم، بستگی دارد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *