بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک حرکت خاص دیگر از مورینیو پس از گل آ اس رم برابر اودینزه + عکس

خوشحالی گل مورینیو با پسر توپ جمع کن بعد از گل سوم رم به اودینزه

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 آذر 1402 | 21:00
رم ؛ خوشحالی گل مورینیو با پسر توپ جمع کن بعد از گل سوم رم به اودینزه

ژوزه مورینیو پس از گل سوم رم در بازی دیشب، خوشحالی‌اش را با توپ‌جمع‌کن تقسیم کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رم در بازی دیشب مقابل اودینزه با نتیجه ۳-۱ پیروز شد و به رده پنجم صعود کرد. گل‌های این تیم را جیانلوکا مانچینی، پائولو دیبالا و استفان ال‌شعراوی به ثمر رساندند. ژوزه مورینیو پس از گل ال‌شعراوی، واکنش جالبی نشان داد که سوژه رسانه‌ها شد.

او به سمت نیمکت دوید و یکی از پسران توپ‌جمع‌کن را در آغوش گرفت و خوشحالی‌اش را با او تقسیم کرد. در نشست خبری پس از بازی از او در مورد این خوشحالی سوال پرسیده شد، او پاسخ جالبی داد.

مورینیو گفت:

«وقتی که دیدم گل سوم را زدیم و حریف دیگر نمی‌تواند بازی را مساوی کند و برد ما قطعی است، بسیار خوشحال شدم. استرسم کم شده بود و از خوشحالی کودکی را در آغوش گرفتم. مجبور شدم او را بغل کنم چون اولین کسی بود که در نزدیکی‌ام دیدم. خوشبختانه پلیس یا چیز دیگری نبود.»

رم ؛ خوشحالی گل مورینیو با پسر توپ جمع کن بعد از گل سوم رم به اودینزه رم ؛ خوشحالی گل مورینیو با پسر توپ جمع کن بعد از گل سوم رم به اودینزه

هواداران از این رفتار و واکنش او هیجان‌زده شدند و نظرشان را درباره این سرمربی پرتغالی در شبکه‌های اجتماعی نوشتند.

هواداری نوشت:

«من عاشق این مرد هستم. به او قراردادی مادام‌العمر بدهید. او باید تا تا آخر عمرش در این باشگاه بماند.»

یک کاربر گفت:

«باز هم برای تمدید قراردادش می‌خواهند فکر کنند؟ زودتر قراردادش را تمدید کنید.»

هواداری افزود:

«او بهترین سرمربی تاریخ رم است. هم از نظر اخلاقی هم فنی بهترین گزینه برای رم است. لطفا قراردادش را تمدید کنید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *