جواب عجیب تن هاخ به منتقدان از مصدومان پرتعداد یونایتد
تن هاخ : هر بازیکنی میداند که باید سختی بکشد و قربانی شود

اریک تنهاخ، سرمربی منچستریونایتد، از سبک کارش با وجود مصدومیت متعدد بازیکنان این تیم دفاع کرد.
مونت جدیدترین مصدوم منچستریونایتد است که در جریان تمرینات این تیم از ناحیه ماهیچه ران پایش دچار مصدومیت شد و نزدیک به سه هفته از میادین دور خواهد بود.
این اتفاق در حالی رخ داده است که بسیاری از بازیکنان یونایتد در این فصل با مشکل مشابهی روبهرو بودهاند و این باعث شده که شیاطین سرخ با بحرانی جدی مواجه شوند و حتی کمیتهای برای تعیین دلیل این وضعیت تشکیل شود.
بسیاری از کارشناسان و هواداران این تیم معتقد هستند که یکی از دلایل این اتفاق سبک کاری و تمرینات تنهاخ است که باعث شده بازیکنان یونایتد به چنین مشکلاتی دچار شوند و مصدومیتهای متعددی برای آنها رخ دهد.
تنهاخ در پاسخ به سوالی در این باره گفت:
«سال گذشته بیشترین بازی را در اروپا انجام دادیم. سال گذشته با توجه به برگزاری جام جهانی در اواسط فصل واقعا برای همه تیمها عجیب بود. اما باید بدانیم که استانداردهای فیزیکی در ۱۲ بازی اول این فصل حتی از سال گذشته هم بالاتر است.
باید انتخابهای خاصی را انجام داد. یا باید با شرایط تمرینات کنار آمد و آماده شد یا باید از رقابت کنار کشید. این تصمیمی است که هر باشگاهی باید بگیرد. هر تیمی باید با این وضعیت کنار بیاید و بازیکنان این تیم هم همینطور. هر بازیکنی میداند که باید سختی بکشد و قربانی شود.»


گواردیولا ناراضی حتی پس از برد سه بر صفر برابر وستهم
خبرتلخ برای آرسنال ؛ دوری هشت هفته ای ستاره از میادین
دیوید بکام حامی بزرگ سرمربی جنجالی منچستریونایتد
واکنش آموریم به کامبک شیرین منچستریونایتد برابر کریستال پالاس
آرسنال در تلاش برای تمدیدقرارداد ستون اصلی تیم
منچستریونایتد بالاتر از رئال مادرید و بارسلونا در این مورد خاص









