تمجید بی سابقه حریف بایرن از هری کین
استفن بومگارت، سرمربی کلن : هری کین فوق العاده است

استفن بومگارت، سرمربی کلن، هری کین، ستاره بایرن مونیخ را تحسین کرده است و گفت متأسف است که باید با او به عنوان حریف رو به رو شود.
تیم کلن تحت هدایت بومگارت، حال و روز خوبی ندارد و بعد از ۱۱ بازی در بوندسلیگا با تنها شش امتیاز در منطقه سقوط به لیگ پایینتر قرار دارد. این تیم باید فردا در خانه با بایرن مونیخ رو به رو شود. اما با وجود فصل ضعیف، سرمربی تیم کلن نسبت به بازی فردا بدبین نیست.
درباره بازی فردا؟
“من از تیمم انتظار دارم شجاع باشد. از آنها هر هفته، مهم نیست که مقابل چه کسی بازی میکنیم، چنین انتظاری دارم. نیازی نیست در مورد نقاط قوت بایرن صحبت کنیم. ما میخواهیم بایرن را مجبور به اشتباه کنیم. ما میخواهیم از اشتباهاتی که مقابل لایپزیگ مرتکب شدیم اجتناب کنیم و نقاط قوت خود را به زمین بیاوریم.”
هری کین؟
“او فوق العاده است. من نمیدانم که آیا کسی در بوندسلیگا تا به حال چنین نرخی در گلزنی داشته است یا خیر. او میتواند هر زمان که صاحب توپ باشد به تیم شما آسیب برساند. او قطعا سطح لیگ ما را بالا میبرد. دیدن چنین بازیکنی در بوندسلیگا فوق العاده است. اما متأسفانه او در تیم حریف خواهد بود.”


واکنش ستاره بایرن به شایعات حضورش در بارسلونا
برنده توپ طلا به دیدار حساس برابر بایرن مونیخ می رسد
دو گزینه یوونتوس برای جایگزینی گلسون برمر
آرسنال بخت نخست قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا
عملیات ضد رئالی بایرن مونیخ آغاز شد
واکنش هری کین به دبل برابر چلسی در لیگ قهرمانان









