بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیشنهاد منچسترسیتی را رد کردم !

بن ناصر : در نوجوانی پیشنهاد آکادمی سیتی را رد کردم چون برایم آپارتمان تهیه نکردند

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 آذر 1402 | 10:36
بن ناصر : پیشنهاد آکادمی سیتی را رد کردم چون برایم آپارتمان تهیه نکردند

اسماعیل بن ناصر، ستاره میلان، می‌گوید در نوجوانی پیشنهاد آکادمی منچسترسیتی را رد کرد چون آنها برای او آپارتمان فراهم نکردند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بن ناصر این بازیکن فرانسوی الاصل تیم ملی الجزایر، قبل از پیوستن به آکادمی جوانان آرسنال در سال ۲۰۱۵، حرفه خود را با تیم محلی آرل آغاز کرد. با این حال، اکنون مشخص شده است که مسیر او برای رسیدن به اوج فوتبال اروپا می‌توانست بسیار متفاوت باشد. بن ناصر، قبل از انتقال از فرانسه به شمال لندن، این فرصت را داشت که به آکادمی جوانان پر زرق و برق منچستر سیتی ملحق شود. این انتقال البته هرگز به نتیجه نرسید.

این هافبک ۲۵ ساله طی مصاحبه جدیدی با “اینستنت فوت” فاش کرد که چرا قبل از انتقال نهایی خود به آرسنال در سال ۲۰۱۵، فرصت پیوستن به منچسترسیتی را رد کرده است: ” آنها ( باشگاه منچستر سیتی) با من تماس گرفتند و به من گفتند:

“ما می‌خواهیم در تیم‌های پایه ما باشی.” و من با خودم گفتم: “هی پسر، این سیتی است! من آماده بودم. به من گفتند بیا امکانات را ببین، من به آنجا رفتم و امکانات آنها دیوانه کننده بود. حیرت آور. من با (پاتریک) ویرا صحبت کردم. من از صحبت‌هایی که داشتیم خوشم آمد، اما این که آنها می‌خواستند من در آکادمی بخوابم توهین آمیز بود. من یک آپارتمان می‌خواستم. می‌خواستم خواهرم با من به انگلیس بیاید. به همین دلیل پیشنهاد سیتی را کنار گذاشتم. سپس میلان در اواخر جولای به من پیشنهاد داد.”

بن ناصر از زمان پیوستن به میلان خود را به عنوان یک هافبک تراز اول تثبیت کرد و در فصل ۲۲-۲۰۲۱ هم موفق شد با میلان اسکودتو را فتح کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *