بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست مهاجم جنجالی : مرا به تیم ملی دعوت کنید !

ماریو بالوتلی : می‌خواهم برگردم و دوباره برای تیم ملی کشورم بازی کنم.

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 آذر 1402 | 16:28
بالوتلی : می‌خواهم برگردم و دوباره برای تیم ملی کشورم بازی کنم.

ماریو بالوتلی، ستاره جنجالی ایتالیا، معتقد است که شایستگی بیشتری از مهاجمان فعلی برای حضور در ترکیب این تیم دارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بالوتلی از زمان تساوی ۱-۱ تیم ملی ایتالیا برابر تیم ملی لهستان در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۱۸ تا به حال در ترکیب این تیم به میدان نرفته است.

این در حالی است که او آخرین بار در یک تورنمنت رسمی در سال ۲۰۱۴ در جام جهانی به میزبانی برزیل به میدان رفت و موفق شد یک گل هم با پیراهن تیم ملی کشورش برابر تیم ملی انگلیس به ثمر برساند.

او در حال حاضر در تیم آدانا دمیر اسپور در لیگ ترکیه توپ می‌زند و قراردادی یک‌ساله را در پنجره نقل و انتقالات تابستانی با این باشگاه به امضا رساند. او تا به حال موفق شده سه گل در پنج بازی در این فصل به ثمر برساند.

این بازیکن ایتالیایی در گفت‌وگو با تی‌وی پلی در پاسخ به سوالی درباره بازگشت به تیم ملی ایتالیا گفت:

«من شرایط خوبی دارم. فکر می‌کنم در حال حاضر قدرتمندترین هستم. آیا راسپادوری و اسکاماکا دیروز بازی کردند؟ مجموعا چند شوت در چارچوب داشتند؟ دو؟ من می‌خواهم برگردم و دوباره برای تیم ملی کشورم بازی کنم.

همیشه آرزو دارم که به تیم ملی دعوت شوم. با اسپالتی دیدار کردم و بارها او را در این مدت دیدم. وقتی در دیداری دوستانه در ناپولی با هم دیدار کردیم، شوخی‌های بسیاری داشتیم، اما هیچ رابطه خاصی با او ندارم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *