قائدی مزد بازی خوبش را گرفت + عکس
مهدی قائدی بهترین بازیکن دیدار کلباء و الشارجه

مهدی قایدی به عنوان بهترین بازیکن دیدار کلباء و الشارجه انتخاب شد.
اتحاد کلباء شب گذشته در شرایطی موفق شد به مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام بانک اسلامی ابوظبی راه یابد که این تیم توانست بزرگترین و پرطرفدارترین تیم منطقه و ایالت خود یعنی الشارجه را در دو بازی رفت و برگشت شکست دهد.
مهدی قایدی که به مانند دیگر بازیهای کلباء از ابتدا به میدان رفته بود، در نیمه دوم نمایش بسیار متفاوتی نسبت به نیمه اول داشت و روی یک فرار تند و تیز از قلب خط دفاعی الشارجه، توانست با یک ضربه نوک پا، دروازه میهمان را باز کرده گل اول بازی را به ثمر برساند.
گل قایدی در شرایطی به ثمر رسید که نیمه دوم به تازگی آغاز شده بود و در ۴۵ دقیقه ابتدایی نیز الشارجه فرصتهای خوبی را از دست داده بود ولی گل وینگر ایرانی باعث شد تا کلباء از زیر فشار خارج شده و در نهایت برابر حریف قدرتمند خود به پیروزی برسد.
وینگر بوشهری کلباء در این بازی بارها خط دفاعی حریف را آزار داد و یک مرتبه نیز در نیمه دوم با شوتی از گوشه محوطه جریمه دروازه الشارجه را تهدید کرد که با واکنش گلر حریف این فرصت دفع شد. در پایان این مسابقه، مهدی قایدی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و جایزه خود را از دست مسئولین برگزار کننده مسابقه دریافت کرد.



ستاره پرسپولیسی نامزد بهترین فوتبالیست امارات + عکس
اردوی استقلال در جزیره کیش با حضور ستاره جوان + عکس
شماره ده اتحاد کلباء برای ستاره ایرانی + عکس
ستاره جوان نساجی لژیونر شد + عکس
کامنت بازیگر پیکی بلایندرز برای مهدی قایدی
شهریار آماده درخشش برای کلباء + عکس









