بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دو ستاره قطر ۱۰۰ تایی شدند + عکس

تجلیل از اکرم عفیف و معز علی برای رسیدن به 100 بازی ملی در قطر

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1402 | 11:47
قطر ؛ تجلیل از اکرم عفیف و معز علی برای رسیدن به 100 بازی ملی در قطر

فدراسیون فوتبال قطر پس از پیروزی برابر افغانستان از دو بازیکن خود تجلیل کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم ملی قطر در اولین بازی رسمی خود با کارلوس کی‌روش در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه بین‌المللی خلیفه مقابل افغانستان قرار گرفت و موفق شد با نتیجه هشت بر یک حریف خود را شکست بدهد.

پس از پایان این مسابقه، جاسم بن راشد البوعینین، رئیس فدراسیون فوتبال قطر، از اکرم عفیف و معز علی، دو بازیکنان تیم ملی این کشور به دلیل انجام ۱۰۰ بازی ملی با پیراهن این کشور تجلیل کرد.

رئیس فدراسیون فوتبال قطر دو پیراهن تیم ملی قطر را که نام این دو بازیکن و عدد ۱۰۰ روی آن ثبت شده بود، به آنها اهدا کرد و سپس در کنار کارلوس کی‌روش و سایر بازیکنان عکسی را به یادگار ثبت کرد.

اکرم عفیف یکی از ستارگان فوتبال قطر محسوب می‌شود که در سال ۲۰۱۹ نیز به عنوان مرد سال آسیا انتخاب شده است. همچنین معز علی امسال در بین سه نامزد نهایی کسب توپ طلا قرار داشت، اما در نهایت موفق به کسب این جایزه نشد.

قطر ؛ تجلیل از اکرم عفیف و معز علی برای رسیدن به 100 بازی ملی در قطر

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *