بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رونالدو پیشنهاد النصر را رد کرد !

رونالدو درخواست تمدید قرارداد با النصر تا سال 2027 را رد کرد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 آبان 1402 | 8:33
رونالدو درخواست تمدید قرارداد با النصر تا سال 2027 را رد کرد

طبق اعلام رسانه‌های پرتغالی کریستیانو رونالدو درخواست مدیران باشگاه النصر برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۲۷ را رد کرده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به نقل از سعودی اسپورت، کریستیانو رونالدو دومین فصل حضورش را در النصر تجربه می کند. این بازیکن پرتغالی در فصل جاری عملکرد خیره کننده ای در النصر داشته است و در ۳۸ سالگی نشان می دهد که همچنان در اوج به سر می برد. رونالدو بهترین و آماده ترین بازیکن فصل جاری لیگ عربستان بوده است.

این بازیکن تا سال ۲۰۲۵ با النصر قرارداد دارد و ظاهرا قصد دارد که با پیراهن این تیم از فوتبال خداحافظی کند.

باشگاه النصر سخت به دنبال تمدید قرارداد با کریستیانو رونالدو است اما طبق اعلام رسانه‌های پرتغالی او با مدیران النصر بر سر مدت تمدید قراردادش به مشکل خورده است.

مدیران باشگاه النصر پیشنهاد تمدید قرارداد تا سال ۲۰۲۷ را به کریستیانو رونالدو داده‌اند اما این ستاره پرتغالی چنین درخواستی را رد کرده و می‌خواهد قراردادش را تا سال ۲۰۲۶ تمدید کند و این باعث شده تا فعلا قرارداد او تمدید نشود.

کریستیانو رونالدو باوجود آنکه ۳۸ سال سن دارد اما همچنان قصد دارد که با پیراهن تیم ملی فوتبال پرتغال به میدان رود. او اعلام کرده که قصد حضور در رقابت های یورو ۲۰۲۴ و جام جهانی ۲۰۲۶ را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *