بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک پنالتی رئال مادرید سوخت + عکس

ادواردو گونزالس، داور سابق لالیگا : خطای ناواس بر روی وینیسیوس پنالتی بود

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 مهر 1402 | 7:42
رئال مادرید ؛ گونزالس، داور سابق لالیگا : خطای ناواس بر روی وینیسیوس پنالتی بود

کارشناس داوری می‌‌گوید یک پنالتی واضح برای رئال مادرید در بازی با سویا اعلام نشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رئال مادرید در بازی هفته دهم لالیگا به مصاف سویا رفت و در خانه حریف به تساوی ۱-۱ دست پیدا کرد.

در این بازی حساس داوید آلابا گل به خودی زد و سپس دنی کارواخال گل تساوی رئال را به ثمر رساند تا صدرنشین لالیگا بازنده زمین را ترک نکند.

پیش از اینکه این دو گل در نیمه دوم به ثمر برسد، یک صحنه فوق العاده مشکوک در اواخر نیمه اول وجود داشت که تصمیم داور بسیار بحث برانگیز بود.

در دقیقه ۴۴ این دیدار وینیسیوس جونیور وارد محوطه جریمه می‌شود که خسوس ناواس از پشت به او نزدیک می‌شود و از پهلو و کمر بازیکن برزیلی را مورد هدف قرار می‌دهد تا او تعادلش را از دست داده و روی زمین بیفتد.

این صحنه از سوی داور خطا اعلام نشد و اگرچه ناواس بدون اثرگذاری روی توپ تنها وینیسیوس را سرنگون کرد اما ضربه پنالتی برخلاف انتظار گرفته نشد.

ادواردو گونزالس، داور سابق لالیگا، در بررسی این صحنه مشکوک به نشریه آ.اس گفت:

“بازیکن سویا بدنش را کنار بدن بازیکن رئال می‌گذارد و به بازیکن برزیلی اجازه می‌دهد که بیفتد. اگر داور روی صحنه سوت بزند، شما نمی‌توانید چیزی بگویید، این یک پنالتی است. اما این یکی از صحنه‌‌هایی بود که VAR مورد استفاده قرار نگرفت. این مورد بسیار مشکوک است. برای من که از تلویزیون بازی را نگاه کردم، این یک پنالتی بود.”

رئال مادرید ؛ گونزالس، داور سابق لالیگا : خطای ناواس بر روی وینیسیوس پنالتی بود رئال مادرید ؛ گونزالس، داور سابق لالیگا : خطای ناواس بر روی وینیسیوس پنالتی بود

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *