شروع درخشش خرید جدید تراکتور
چهارمین کلین شیت پورحمیدی برای تراکتور

حسین پورحمیدی برای چهارمین بازی پیاپی موفق به بسته نگه داشتن دروازه تراکتور شد.
دریافت هفت گل در سه بازی نخست باعث شده بود هواداران تراکتور پورحمیدی نا امید شوند و حتی او را بدترین خرید فصل تیم ان بدانند.
دروازهبان ۱۸۶ سانتیمتری تبریزیها اما زیر بار فشار انتقادات کارشناسان تسلیم نشد و با آرامش به کارش ادامه تا اینکه حالا با ۴ کلین شیت در صدر جدول بهترین دروازهبانان لیگ برتر از این حیث قرار بگیرد.
هرچند نمیتوان عملکرد فوق العاده خط دفاعی تراکتور را در کلینشیتهای سریالی پورحمیدی نادیده گرفت اما عملکرد فردی پورحمیدی در بازی های اخیر نیز کاملا متفاوت از سه بازی نخست تراکتور در لیگ برتر و پلی آف لیگ قهرمانان بوده است.
با ادامه این روند از سوی او دیگر کمتر هوادار تراکتوری حسرت جدایی محمدرضا اخباری را میخورد و چه بسا پورحمیدی نیز همانند اخباری یک لقب اختصاصی نزد هواداران تراکتور به خود اختصاص دهد و محبوبیت خود را روی سکوهای یادگار بیش از پیش کند.
پورحمیدی با سابقه سه فصل حضور در آلومینیوم اراک، روز گذشته موفق به حفظ قفس توری تراکتور مقابل تیم سابقش شد. شاید حالا هواداران اراکی بیشتر از قبل حسرت از دست دادن او را بخورند.


محسن بیاتی نیا آب پاکی را روی دست سرمربیان استقلال و پرسپولیس ریخت
زمان بازگشت ستاره مطرح لیگ برتری به مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات
پیشنهاد ویژه اسطوره پرسپولیس به مدیران سرخ ها + جزئیات
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی
واشنگتن هم حریف تیم استقلال نشد
تیم فوتبال استقلال ؛ شکستناپذیر اما گرفتار مساویهای پیاپی









