یحیی گل محمدی جانشین ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را پیدا کرد
مسعود ریگی و سینا اسدبیگی جانشینان احتمالی میلاد سرلک مقابل الدحیل قطر

با محرومیت میلاد سرلک در جدال مقابل الدحیل قطر، یحیی گل محمدی از دیگر هافبک باتجربه سرخ ها استفاده خواهد کرد.
پس از عبور یحیی گل محمدی از ترکیب یک هافبک تدافعیتر در کنار سروش رفیعی، اکنون با محرومیت میلاد سرلک برابر الدحیل قطر یکی از دغدغه های کادرفنی و یحیی گل محمدی پیدا کردن جانشین شماره ۱۰ سرخ ها است.
میلاد سرلک با دریافت دو کارت زرد در دیدار مقابل النصر از حضور برابر الدحیل محروم است و کادرفنی طی روزهای اخیر و خصوصا در جدال تدارکاتی مقابل نساجی راهکارهای مختلفی را برای این خلا در نظر گرفت.
مسعود ریگی و سینا اسدبیگی از جمله نفراتی در لیست پرسپولیس هستند که باید دید در نهایت کدام یک از آنها قادر خواهند بود برابر الدحیل نظر یحیی گلمحمدی برای حضور در پست شش را به خود جلب کنند. در شرایط کنونی شانس مسعود ریگی که هم از تجربه بالاتر و هم اعتماد بیشتر کادرفنی برخوردار است، برای حضور در دیدار مقابل الدحیل بیشتر از نفرات دیگر است و سرمربی سرخها در بازی با النصر نیز پس از حضور این بازیکن، از عملکردش ابراز رضایت داشت.


رکوردشکنی آنتونیو آدان در دربی
احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات
معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
انتقاد ساپینتو از نتایج گذشته و تأکید بر نیاز به تغییر در عملکرد استقلال
ماجرای قهر جواد خیابانی با پیشکسوت پرسپولیس + جزئیات
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی









