بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ضدحال سنگین AFC به درخواست مهم پرسپولیس + جزئیات

پرسپولیس و النصر بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 24 شهریور 1402 | 13:49
پرسپولیس ؛ AFC درخواست باشگاه پرسپولیس برای رفع محرومیت را رد کرد

سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا پاسخ درخواست باشگاه پرسپولیس برای رفع محرومیت این تیم در بازی با النصر عربستان را داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ۲۸ شهریور ماه آغاز می‌شود و در مهمترین بازی دور نخست تیم پرسپولیس از ساعت ۲۱:۳۰ روز سه‌ شنبه میزبان یاران رونالدو در تیم النصر عربستان خواهد بود، اما با اعلام قبلی مسئولان AFC این دیدار به دلیل تخلف قبلی پرسپولیسی‌ها در دیدار با نماینده هند بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

از همین رو مدیران باشگاه پرسپولیس در هفته‌های اخیر به شدن پیگیر رفع محرومیت حضور تماشاگران در این بازی بودند، اما در نهایت با اعلام سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به تمامی شایعات درخصوص احتمال حضور هواداران در ورزشگاه آزادی پایان داده شد.

نشریه «اللواء»، نضال بحران، سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا در پاسخ به درخواست باشگاه پرسپولیس برای لغو محرومیت هواداران این تیم در دیدار برابر النصر گفت:

دیدار نماینده ایران برابر عربستان به‌خاطر جریمه باشگاه ایرانی در سال ۲۰۲۱-۲۰۲۰ بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

این در حالیست که سخنگوی AFC مدعی شده که باشگاه پرسپولیس خواستار انتقال محرومیتش به دیدار بعدی شده بود، اما این درخواست رد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *