ستاره بارسلونا سه بخیه خورد + عکس
جراحت گوش گاوی در دیدار برابر اوساسونا و خوردن سه بخیه

گاوی بازی دیشب برابر اوساسونا را با مصدومیت به اتمام رساند و گوش او به خاطر یک برخورد تصادفی با بازیکن حریف دچار جراحت شد.
بارسلونا دیشب توانست در بازی دشوار برابر اوساسونا این تیم را با نتیجه ۱-۲ شکست دهد. بارسا ابتدا با گل ژول کنده پیش افتاد، ولی یک ربع به پایان بازی گل تساوی را دریافت کرد. هرچند روبرت لواندوفسکی در ادامه با پنالتی خود ورق را دوباره به سود بارسا برگرداند.
یکی از بهترینهای زمین گاوی بود که دیشب بازی شماره ۱۰۰ رسمی خود با بارسا را انجام داد و در تاریخ بارسا رکوردی جدید از این ثبت کرد. گاوی جوانترین بازیکنی است که به رکورد ۱۰۰ بازی رسمی برای آبی و اناریها میرسد.
او در دقیقه ۵۰ بازی بر اثر برخورد با روبن گارسیا از ناحیه گوش مصدوم شد و در زمین بازی توسط دکتر پرونا تحت درمان قرار گرفت. طبق ادعای موندو دپورتیوو، گوش گاوی سه بخیه خورد و در ادامه به بازی برگشت و کار را نیز بدون مشکل به اتمام رساند.

گاوی پس از بازی به خبرنگاران گفت:
«دو سال پیش در چنین دیداری شکست میخوردیم. در بارسا خیلی چیزها نسبت به قبل تغییر کرده است. مهمتر از همه، میل و اراده برنده شدن است و اینکه بازیکنان تمرکز خودشان را از دست نمیدهند. این یک پیروزی بسیار مهم بود و به تیم اعتماد به نفس بیشتری خواهد داد.»



ناراحتی یامال در دیدار برابر فرانکفورت با وجود ثبت پاس گل + عکس
اعلام لیست بارسلونا برای دیدار حساس در لیگ قهرمانان اروپا + عکس
خوشحالی خاص و انیمه ای ستاره بارسلونا + عکس
بوسکتس و آلبا با کسب جام از دنیای فوتبال خداحافظی کردند + عکس
ژابی دستور بازگشت پدیده رئال مادرید را داد + عکس
حضور اسطوره بارسلونا در تمرین آبی اناری پوشان + عکس









