بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عجیب ترین واکنش به انتقال کین به بایرن ؛ تاتنهام بایرن را سرکیسه کرد !

لوتار ماتئوس، ستاره سابق بایرن مونیخ : تاتنهام عملا بایرن مونیخ را سرکیسه کرد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مرداد 1402 | 14:24
کین ؛ لوتار ماتئوس، ستاره سابق بایرن مونیخ : تاتنهام عملا بایرن مونیخ را سرکیسه کرد

لوتار ماتئوس، ستاره سابق بایرن مونیخ، معتقد است که تاتنهام عملا در فروش هری کین از این باشگاه باج گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کین در صدر فهرست خرید توماس توخل در پنجره نقل و انتقالات تابستانی بود و بایرن مونیخ تلاش زیادی برای جذب او به کار گرفت تا بالاخره موفق شد.

چند پیشنهاد ارائه شده از سوی این باشگاه توسط مدیران تاتنهام رد شد تا بالاخره بایرن حاضر شد پیشنهادی به ارزش ۱۰۰ میلیون یورو برای این بازیکن ارائه کند و او را هرچه زودتر به آلیانز آرنا منتقل کند.

این ستاره انگلیسی با این مبلغ به گرانقیمت‌ترین بازیکن تاریخ باشگاه بایرن مونیخ تبدیل شد و این موضوع چندان به مذاق ماتئوس خوش نیامده است.

او در این باره به اسکای ۹۰ گفت:

«کسانی که مدیریت بایرن را برعهده دارند صددرصد از توانایی هری کین مطمئن هستند. به همین دلیل تا این حد تلاش کردند و تمامی خطوط قرمزشان را زیر پا گذاشتند تا او را به خدمت بگیرند.

شاید بهتر است بگوییم که تاتنهام عملا بایرن مونیخ را سرکیسه کرد و از آنها باج گرفت. آنها هرطور شده این بازیکن را می‌خواستند. پرداخت ۱۰۰ میلیون یورو برای بازیکنی ۳۰ ساله عجیب است. لواندوفسکی سه سال بزرگتر بود و با حدود ۵۰ میلیون یورو به بارسا رفت. حالا تلافی فروش او با این قیمت هم برای بایرن درآمد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *