شکار جدید عربستانی ها از لیگ برتر انگلیس
توافق الشباب با دمارای گری بازیکن اورتون

رومانو می گوید که یک خرید دیگر عربستان از اروپا قطعی شده و دمارای گری با الشباب به توافق رسیده است.
پس از اینکه چهار باشگاه بزرگ عربستان با خریدهای پر سر و صدا در بازار تابستانی حسابی مورد توجه قرار گرفتند، حالا الشباب نیز برای جا نماندن از کورس رقابت با این تیم ها، به سراغ خریدهای پر سر و صدایی رفته است.
آنگونه که فابریزیو رومانو نوشته است، الشباب برای جذب دمارای گری، وینگر جامائیکایی اورتون به توافقات خوبی دست پیدا کرده و به نظر می رسد این بازیکن نیز به زودی راهی خاورمیانه می شود.
توافقی که رومانو از آن خبر داده، در این مرحله فقط بین باشگاه های صورت گرفته است و اورتون با پیشنهاد الشباب موافقت کرده تا این تیم سعودی در رقابت با فولام و کریستال پالاس برنده شود.
باشگاه الشباب مذاکرات خود را با این بازیکن در مورد شرایط شخصی و تلاش برای متقاعد کردن این بازیکن برای حضور در لیگ عربستان آغاز خواهد کرد، زیرا اکنون تصمیم گیری نهایی برای این انتقال برعهده این بازیکن است.
این وینگر فصل گذشته در ۲۷ بازی به عنوان بازیکن اصلی و در لیگ برتر برای اورتون به میدان رفت و توانست ۴ گل به ثمر برساند و یک پاس گل نیز داد. او یکی از عوامل بقای اورتون در لیگ جزیره بود.


فغانی، قاضی مهمترین بازی عربستان
شماره ۱۰ آبی های شهر منچستر حالا برای ستاره نوظهور
خودزنی و حسرت سعودیها از صعود ایران به جام جهانی + جزئیات
مدافع استقلال: شاید به لیگ عربستان برگردم!
واکنش معنادار کریستیانو رونالدو به تساوی النصر مقابل الشباب
کاپیتان سرخپوشان : داور اجازه نداد برنده شویم !









