بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره سیتی عملکرد خرید های جدید آرسنال را ستود !

کوین دی‌بروینه : آرسنال خریدهای خوبی داشته است

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مرداد 1402 | 16:58
منچسترسیتی ؛ کوین دی‌بروینه : آرسنال خریدهای خوبی داشته است

کوین دی‌بروینه عنوان کرد تحت تاثیر مثلث خط میانی آرسنال قرار گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به نقل از ساکرنت، منچسترسیتی و آرسنال در سوپر جام انگلیس موسوم به جام خیریه برابر هم به میدان رفتند که یک بر یک به تساوی رسیدند و در ضربات پنالتی آرسنال ۴ بر ۱ برنده شد و عنوان قهرمانی را به دست آورد.

در یازدهمین دقیقه از وقت اضافه نیمه دوم، منچسترسیتی، برنده سه گانه فصل قبل، گل تساوی را مقابل آرسنال دریافت کرد و در ضربات پنالتی با نتیجه ۴-۱ شکست خورد. قرار بود ۸ دقیقه وقت اضافه گرفته شود ولی به دلیل مصدومیت یکی از بازیکنان، وقت اضافه بیشتر طول کشید.

در واقع آرسنال در این دیدار توانست انتقام بگیرد و اولین جام فصل را کسب کند.

کوین دی بروینه، بازیکن منچسترسیتی در مصاحبه‌ای به تمجید از سه خرید جدید آرسنال پرداخت و عملکردشان را ستود. ژورین تیمبر، کای هاورتز و دکلان رایس با وجود اینکه به تازگی به آرسنال پیوستند، در دیدار برابر سیتی از ابتدا در ترکیب تیمشان بودند و این نشان می‌دهد که هر سه بازیکنان مهمی برای آرسنال در فصل جدید هستند.

دی بروینه گفت:

من فکر می‌کنم آن‌ها بازیکنان خوبی هستند. آرسنال خریدهای خوبی داشته است و قطعا یکی از حریفان جدی ما در راه قهرمانی است. فکر می‌کنم آنها هر سه را از ابتدا به میدان فرستادند تا نشان دهند در طول فصل روی آنها حساب باز کردند. همه تیم‌ها برای فصل جدید خریدهای خوبی کردند ولی ما تمام تلاش‌مان را خواهیم کرد تا بتوانیم دوباره عنوان قهرمانی را به دست بیاوریم.

دی‌بروینه که به‌زودی تولد ۳۲ سالگی‌اش را جشن می‌گیرد، تا سال ۲۰۲۵ با منچسترسیتی قرارداد دارد. برنده سه‌گانه با منچسترسیتی، در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر از ناحیه ران آسیب دید و مجبور شد تعویض شود. او همچنین نتوانست با تیم ملی بلژیک در مسابقات انتخابی یورو ۲۰۲۴ شرکت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *