بدشانسی بزرگ برای فوق ستاره مطرح لیگ برتری
امید نورافکن چهار هفته ابتدایی لیگ برتر را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد

در کمتر از یک هفته مانده به آغاز رقابت های لیگ برتر بیست و سومین دوره امید نورافکن ستاره ملی پوش سپاهان مصدوم شد.
امید نورافکن ستاره ملی پوش سپاهان به دلیل پارگی مینیسک چهار هفته ابتدایی لیگ برتر را از دست خواهد داد. این خبر خوبی نه برای مورایس و سپاهان و نه برای امیر قلعه نویی است چبا که مصدومیت این بازیکن احتمالا تا شروع فیفا دی ادامه خواهد داشت.
مصدومیت امید نورافکن از این جهت برای تیم ملی یک خبر نگران کننده مضاعف است که می دانیم سردار آزمون هم به واسطه مصدومیت از ساق پا چند هفته ای را باید دور از میادین باشد. با این وصف نورافکن به سختی برای دو بازی فیفا دی پیش رو برابر بلغارستان و کیپ ورده بتواند به آمادگی صددرصد برای حضور در تیم ملی برسد.
با این وصف سپاهان در حالی بازی اول برابر تراکتور را شروع می کند که ستاره چند پسته اش را در اختیار ندارد. با توجه به خریدهای این فصل سپاهان به نظر می رسد مورایس حسابی ویژه روی نورافکن برای بازی در خط میانی باز کرده است و حالا این اتفاق می تواند معادلات خط میانی و ترکیب اصلی مرد پرتغالی را متاثر کند.
امیدنورافکن در چند روز گذشته در مراسم رونمایی از پیراهن سپاهان هم حضور نداشت و مشغول انجام مراحل درمانی اش بوده است.


خبر مهم از دیدار استقلال مقابل ملوان بندرانزلی + جزئیات
درخواست اوسمار ویرا برای بازگشت اسطوره محبوب هواداران پرسپولیس
واکنش خاص سرمربی پیکان به دیدار مقابل پرسپولیس + جزئیات
آقای سرمربی محمد صلاح را نقره داغ کرد + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی پرسپولیس به دیدار حساس مقابل پیکان + جزئیات
دردسر بزرگ برای اوسمار ویرا در آستانه دیدار پرسپولیس و پیکان + جزئیات









