بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

غافلگیری ارلینگ هالند در ژاپن + عکس

جشن تولد غافلگیرکننده برای هالند در ژاپن

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 31 تیر 1402 | 9:13
هالند ؛ جشن تولد غافلگیرکننده برای هالند در ژاپن

جک گریلیش، ستاره منچسترسیتی، تولد دوست و همبازی‌اش ارلینگ هالند را حتی در ژاپن فراموش نکرده و برای او جشن تولدی مفصل برگزار کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

منچسترسیتی این روزها در تور تابستانی ژاپن به سر می‌برد. بازیکنان این تیم ستاره گلزنشان ارلینگ هالند را در توکیو غافلگیر کردند و تولدش را مفصل جشن گرفتند. در نهایت مشخص شد که هماهنگ‌کننده این جشن تولد کسی نبوده جز جک گریلیش که با ستاره نروژی رفاقتی صمیمی پیدا کرده است.

هالند امروز ۲۳ساله شد. جک گریلیش از قبل با بازیکنان سیتی هماهنگ کرده بود و زمانی که هالند وارد اتاق محل اقامت آنها در شهر توکیو شد، سیتیزن‌ها او را غافلگیر کردند و با یک کیک تولدش را تبریک گفتند.

سیتی که اردوی پیش‌فصل خود را با تور شرق آسیا آغاز کرده به زودی در ژاپن و کره جنوبی چند بازی دوستانه برگزار می‌کند. شاگردان گواردیولا برای فصلی دشوار آماده می‌شوند و باید از سه عنوان قهرمانی‌شان در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا دفاع کنند.

هالند به عنوان امید اول گلزنی منچسترسیتی امیدوار است در تابستان بتواند خستگی فصل گذشته را پشت سر گذاشته و در اوج آمادگی بدنی و ذهنی به شروع فصل آینده برسد. او فصل گذشته در لیگ برتر با ۳۶ گل زده موفق شد کفش طلا را به دست بیاورد و حالا می‌خواهد فصل آینده از این عنوان دفاع کند.

هالند ؛ جشن تولد غافلگیرکننده برای هالند در ژاپن هالند ؛ جشن تولد غافلگیرکننده برای هالند در ژاپن

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *