نیمار : رختکن برزیل مثل یک مراسم ختم بود و هر کسی یک گوشه گریه می کرد
نیمار : پنج روز متوالی گریه کردم چون شکست واقعا دردناکی بود

نیمار فاش کرد که پس از شکست برابر کرواسی در جام جهانی بدترین هفته زندگیاش را پشت سر گذاشت و به خداحافظی از فوتبال نیز فکر کرد.
برزیل با نیمار و ستارههایش یکی از شانس های مسلم قهرمانی در جام جهانی بود ولی سلسائو در یک چهارم نهایی با شکست از کرواسی در ضربات پنالتی حذف شد. نیمار در وقت اضافه اول بازی گل نخست را زد ولی در وقت اضافه دوم کرواسی کار را به تساوی کشاند و سپس در ضیافت پنالتی ها پیروز شد.
نیمار جونیور در مصاحبه جدید خود از حال و هوایش پس از آن شکست دردناک گفت:
«پنج روز متوالی گریه کردم چون شکست واقعا دردناکی بود. آن بدترین هفته زندگیام با اختلاف بود. ترجیح می دادم بازی بدون گل به ضربات پنالتی می رفت و حذف می شدیم تا اینکه گل اول را بزنیم، بازی مساوی شود و سپس در پنالتی ها بازنده شویم. شکل شکست واقعا دردناک بود.»
نیمار ادامه داد:
«رختکن ما مثل یک مراسم ختم بود و هر کسی یک گوشه گریه می کرد. راستش دیگر نمی خواستم فوتبال بازی کنم و به بازنشستگی فکر کردم اما پس از چند روز، حس جاه طلبیای که دارم باعث شد تغییر عقیده بدهم. اطرافیانم نیز به خاطر حال بد من ضربه خوردند. من در طول بازی ها مصدوم شدم و قبل از شروع بازی ها نیز به زحمت ریکاوری کرده بودم. خیلی امیدوار بودم قهرمان شویم ولی شوک روحی بدی خوردم.»


افشاگری مهم یامال درباره لیونل مسی در فینال جام جهانی
کنایه آتشین آدرین رابیو به دشان ؛ راز باخت به اسپانیا فاش شد
غایبان سرشناس فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران را بشناسید + جزئیات
تصمیم ناگهانی لیونل مسی هواداران دنیای فوتبال را شوکه کرد + جزئیات
سرمربی جدید تیم ملی فوتبال اروگوئه مشخص شد + جزئیات
زلزله بزرگ در فیفا ؛ ریاست جیانی اینفانتینو به خطر افتاد !! + جزئیات









