بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقبال گرم و صمیمی توخل از خرید جدید بایرن مونیخ + عکس

کیم مین جائه در آغوش توماس توخل

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 تیر 1402 | 10:30
توخل ؛ کیم مین جائه در آغوش توماس توخل

کیم مین جائه، خرید جدید بایرن مونیخ، پیش از اولین جلسه تمرینی با همبازیان جدیدش مورد استقبال توماس توخل قرار گرفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

روز سه شنبه بایرن مونیخ به صورت رسمی کیم مین جائه را به عنوان خرید جدیدش معرفی کرد. به غیر از هواداران بایرن، توماس توخل به عنوان سرمربی باوارایی‌‌ها یکی از طرفداران این مدافع اهل کره جنوبی است.

بایرن برای جذب این بازیکن از ناپولی در تابستان امسال تقریبا ۵۰ میلیون یورو هزینه کرد. با این انتقال این مدافع به یکی از گرانقیمت‌ترین بازیکنان تازه وارد در باشگاه تبدیل شد.

ویدیویی توسط صفحه رسمی باشگاه بایرن از اولین دیدار کیم مین جائه و توخل منتشر شده که هیجان سرمربی آلمانی برای همکاری با این بازیکن را نشان می‌دهد.

توخل پیش از در آغوش کشیدن بازیکن جدیدش، به او گفت:

“چه خوب که تو را می‌بینم. خیلی خوشحالم که تو اینجا هستی. خیلی خوب کار خواهی کرد. آن را دوست خواهی داشت، به تو قول می‌دهم.”

توخل ؛ کیم مین جائه در آغوش توماس توخل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *