تیم های شهرستانی برای تقابل به پایتخت می آیند!
دیدار دوستانه مس رفسنجان و آلومینیوم اراک در تهران

قرار است بیست و هفتم تیرماه مس رفسنجان و آلومینیوم اراک در بازی دوستانه ای به مصاف هم بروند که این دیدار در تهران برگزار خواهدشد.
نارنجیپوشان فوتبال ایران که هفته گذشته در ارمنستان دو بازی با تیمهایی قدرتمند از لیگ این کشور انجام دادند، حالا یک مسابقه تدارکاتی دیگر را در برنامههای خود گنجاندهاند. بر این اساس مس رفسنجان روز سهشنبه ۲۷ تیرماه در تهران مقابل آلومینیوم اراک قرار میگیرد تا بازیکنان بتوانند بیشتر در شرایط مسابقه قرار بگیرند.
آلومینیوم اراک نیز روز گذشته بازی تدارکاتیای را مقابل ذوبآهن اصفهان انجام داد و از امروز در تهران اردوی خود را برپا خواهد کرد. سبزپوشان در اولین بازی دوستانه در پایتخت مقابل شاگردان مس قرار میگیرند.
ساکت الهامی و مجتبی حسینی سرمربیان مس و آلومینیوم قصد دارند تیم خود را به بهترین شکل برای شروع لیگ بیست و سوم آماده کنند. به همین خاطر چند بازی تدارکاتی را تا شروع لیگ در برنامه آنها قرار گرفته است. گفتنی است؛ مس رفسنجان و آلومینیوم اراک طبق قرعهکشی در هفته پنجم لیگ بیست و سوم رودرروی یکدیگر قرار خواهند گرفت.


استقلال برای تمدیدقرارداد این ستاره شرط گذاشت
ستاره خارجی نظر مهدی تارتار را جلب کرد ؛ او دیگر ماندنی است
اتفاق مهم در استقلال ؛ ستاره گران قیمت احیا شد
اعلام برنامه تارتار برای تغییر ساختار تیم پرسپولیس در فصل جدید
مس شهربابک پس از شکست مقابل استقلال به سیم آخر زد + جزئیات
پیام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای ستاره های جدید سرخ ها









