بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

چهره ویژه نقل و انتقالات از ایران رفت + عکس

سفر سامان فلاح به ترکیه برای برپایی اردوی تیم ملی امید

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 تیر 1402 | 11:35
فلاح ؛ سفر سامان فلاح به ترکیه برای برپایی اردوی تیم ملی امید

مدافع ملی پوش پیکان همراه با کاروان تیم امید به اردوی ترکیه رفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

شروع اردوی آماده سازی تیم فوتبال المپیک ایران موجب شده تا سامان فلاح، مدافع میانی تیم پیکان که نامش در بین نفرات مدنظر رضا عنایتی هم هست، بدون انتخاب باشگاه جدیدش در نقل و انتقالات تابستانی راهی ترکیه شود تا در تمرینات تیم امید شرکت کند.

سامان فلاح که یکی از مهم‌ترین چهره‌های نقل و انتقالات تابستانی است و باشگاه‌های مدعی قهرمانی فوتبال ایران را مشتری خود می‌بیند، طی هفته‌های اخیر بارها در آستانه پیوستن به تیم‌های مختلف قرار داشت ولی گفته شد تراکتور و گل‌گهر سیرجان به طور جدی‌تر نسبت به جذب او اقدام کردند، اما با این وجود او فعلا همراه تیم امید به استانبول رفته است.

این مدافع ۲۲ ساله پس از حضور در سه فصل اخیر لیگ برتر و درخشش در ترکیب پیکان، حالا مشتری‌های زیادی دارد که اگر باشگاه‌های خواهان او بتوانند رضایتش را جلب کنند و مبلغ مدنظر خودروسازان را بدهند، در بازگشت از ترکیه راهی تیم جدیدش می‌شود و در غیر اینصورت به کارش در جمع شاگردان رسول خطیبی ادامه خواهد داد.

در روزهای گذشته گفته شد کار انتقال سامان فلاح به گل گهر تمام شده، اما ظاهرا مدت قرارداد کاری کرد تا این مدافع تصمیم به حضورش در تیم سیرجان نگیرد و ترجیح بدهد به اردوی تیم المپیک در ترکیه برود.

فلاح ؛ سفر سامان فلاح به ترکیه برای برپایی اردوی تیم ملی امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *