جام جهانی برای سویا نان داشت !
یاسین بونو و یوسف النصیری در اتانه جدایی از سویا به دلیل درخشش در جام جهانی

یاسین بونو و یوسف النصیری، دو بازیکن تیم ملی مراکش، در بازار نقل و انتقالات تابستانی جاری در آستانه جدایی از سویا هستند.
سویا مبلغ درخواستی برای صدور رضایتنامه دو بازیکن خود را اعلام کرد. طبق گزارش روزنامه اسپانیایی “AS” سویا برای یوسف النصیری ۴۰ میلیون یورو و برای بونو ۲۰ میلیون یورو درخواست کرده است.
این گزارش حاکی از آن است که مارکو دیمیتروویچ جایگزین بونو خواهد شد و دروازهبان اول فصل آینده سویا خواهد بود.
از سوی دیگر، جایگزینی النصیری که ۲۶ سال سن دارد و اخیرا به عنصری کلیدی در خط حمله تیم مراکش تبدیل شده، دشوار خواهد بود. گفته میشود النصیری مورد توجه یوونتوس ایتالیا و نیوکاسل انگلیس قرار گرفته است.
این دو ستاره مراکشی در جام جهانی ۲۰۲۲ نقش زیادی در رسیدن تیمشان به جمع چهار تیم پایانی داشتند و توجهات زیادی به آنها جلب شد که باعث شده سویا باتوجه به پیشنهادات خوبی که دارند نتواند آنها را حفظ کند.


رقابت شدید دو ستاره مطرح برای یک پست در رئال مادرید
چراغ سبز ستاره محبوب به بارسلونا
مورینیو شش ستاره رئال مادرید را از حالا در ترکیب اصلی می بیند
تکلیف حضور وینیسیوس در رئال مادرید مشخص شد
رسمی؛ دروازهبان محبوب رئال مادرید به سویا پیوست
دلیل شگفت انگیز خرید جدید رئال مادرید برای کوتاه نکردن موهایش









