آبی ها بیخیال ستاره پرسپولیس نمی شوند
مذاکره گل گهر با عیسی آلکثیر

عیسی آلکثیر ، مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با مسئولان این باشگاه از لحاظ مالی به توافق نرسیده است.
عیسی آلکثیر مهاجم پرسپولیس که بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت و بازگشت به میادین، چند گل حساس در فصل گذشته برای پرسپولیس به ثمر رساند، هنوز با مدیران این باشگاه برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده است. این بازیکن پیشنهادی به مدیران پرسپولیس داده است که با مخالفت آنها مواجه و همین موضوع باعث شده است تا آلکثیر در آستانه جدایی از جمع سرخپوشان قرار بگیرد.
تراکتور و گلگهر دو باشگاهی هستند که به شکل جدی در چند روز گذشته با مهاجم پرسپولیس مذاکره کردهاند و این در حالی است که پیشنهاد مالی گلگهر بهتر از پیشنهاد تراکتوریهاست. آلکثیر قرار است بهزودی تصمیم نهاییاش را بگیرد، اینکه پیشنهاد سنگین گلگهر را انتخاب یا از مواضع مالی خود در مورد پرسپولیس عقبنشینی کند و در نهایت در این تیم ماندگار شود.
باشگاه گلگهر همچنین با باشگاه پیکان هم مذاکرات مثبتی داشته است تا سامان فلاح را به خدمت بگیرد. به نظر میرسد مقصد مدافع تیم فوتبال امید ایران نیز سیرجان خواهد بود.


رحیم یوسفی با تراکتور از روی ستاره های پرسپولیس و مهدی تارتار رد شد !! + جزئیات
ستاره استقلال خیال هواداران آبی را راحت کرد + جزئیات
واکنش تلخ حمید درخشان به درگذشت اسطوره فوتبال ایران + جزئیات
زمان مراسم تشییع و ترحیم حمید علیدوستی اسطوره اخلاق فوتبال ایران مشخص شد + جزئیات
غایب بعدی استقلال در نبرد با الشمال قطر از راه رسید + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های سرخ









