پیروزی پرسپولیس مقابل پیکان کار دست داور مسابقه داد
پیکان رسماً به داوری بازی با پرسپولیس اعتراض کرد

تیم فوتبال پیکان دیشب با دو گل از پرسپولیس شکست خورد و در حالی که بازیکنان و مربیان این تیم به دو گل حریف معترض بودند، مدیران باشگاه به داوری مسابقه اعتراض کردند.
باشگاه پیکان به طور رسمی به قضاوت تیم داوری مسابقه با پرسپولیس اعتراض کرد.
تیم فوتبال پیکان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر مقابل سرخ های پایتخت با دو گل شکست خورد. بعد از این بازی اعضای تیم پیکان نسبت به قضاوت رضا عادل و کمکهایش در این مسابقه موضعگیری کردند.
پیکانیها اعتقاد دارند قبل از گل اول تیم پرسپولیس تهران داور خطا روی بازیکنشان را اعلام نکرده و در برگشت همان توپ وارد دروازه شده است. از سوی دیگر آنها معتقدند گل دوم تیم پرسپولیس هم در موقعیت مشکوک به آفساید به ثمر رسیده است.
به همین خاطر باشگاه پیکان امروز طی نامهای رسمی به سازمان لیگ و کمیته داوران به طور رسمی اعتراض خود را به قضاوت تیم داوری دیدار با پرسپولیس اعلام کرد. در این نامه پیکانیها خواهان بازبینی صحنههای مشکوک داوری توسط اعضای کمیته داوران و تلاش برای برقراری عدالت در مسابقات آینده شدهاند.


یک استقلالی در آستانه قبول هدایت مس رفسنجان !! + جزئیات
استقلال ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را نقره داغ کرد + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال خوزستان و خیبر خرم آباد + جزئیات
رکورد ویژه برای ستاره محبوب هواداران پرسپولیس + جزئیات
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مالک تراکتور را نقره داغ کرد + جزئیات
پرسپولیس و پیکان بدون تماشاگر!









