بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرده برداری پیشکسوت پرسپولیس از کار بزرگ گل محمدی مقابل رفیق قدیمی

حسن خان محمدی : بازگشت حامد لک به دروازه پرسپولیس کار بزرگ یحیی گل محمدی در دیدار با پیکان بود

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 اردیبهشت 1401 | 21:49
پرسپولیس

حسن خان محمدی پیشکسوت سرخ های پایتخت مدعی شد که بازگشت حامد لک به دروازه پرسپولیس کار بزرگ یحیی گل محمدی در دیدار با پیکان بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

خان محمدی می‌گوید تغییر تاکتیک سرمربی پرسپولیس در بین دو نیمه بازی با پیکان باعث شد تا این تیم با وجود ۱۰ نفره شدن بتواند حریفش را شکست دهد.

حسن خان محمدی، پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس تهران در گفت‌وگو درباره پیروزی ۲ بر صفر این تیم مقابل پیکان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران اظهار کرد:

بازی خوبی بود. پرسپولیس دو نیمه متفاوت با تاکتیک‌های متنوع داشت. گل‌محمدی به خوبی توانست تیمش را در نیمه دوم و با وجود ۱۰ نفره بودن، جمع کند و امتیاز از دست ندهد که به نظرم این کار بزرگی بود.

وی ادامه داد:

پرسپولیس ۵ بازی بسیار مهم دارد و نباید امتیاز از دست بدهد. آن‌ها رقابت حساسی با استقلال دارند و باید قدر تک تک امتیازهای باقی مانده را بدانند. بازیکنان باید با تمام توان در زمین حاضر شوند و هیچ‌کدام کم نگذارند. شاگردان گل‌محمدی این شانس را دارند که دوباره قهرمان لیگ برتر شوند و باید هم بازی‌های خوبی انجام دهند و هم منتظر امتیاز از دست دادن استقلال بمانند.

این پیشکسوت در خصوص بازگشت حامد لک به دروازه پرسپولیس و ثبت کلین‌شیت برابر پیکان عنوان کرد:

این اتفاق مثبتی بود که در ترکیب تیم و در دیدار با پیکان رخ داد که ثمره آن را هم شاهد بودیم. لک دروازه‌بان باتجربه‌ای است که می‌تواند در این ۵ هفته باقی مانده که هر کدام از بازی ها برای پرسپولیس حکم فینال را دارد، عصای دست گل‌محمدی در درون دروازه باشد.

او در خصوص گلزنی مهاجمان پرسپولیس بعد از ۵ هفته و همچنین ناکامی دوباره تمیروف در باز کردن دروازه حریفان توضیح داد:

امیدوارم این گلزنی‌ها ادامه داشته باشد زیرا باعث افزایش انگیزه همه بازیکنان در بازی‌های بعد می‌شود. پاکدل چند هفته‌ای مصدوم بود و رفته رفته بهتر شده و در دیدار با پیکان باز هم شایستگی‌هایش را اثبات کرد. او می‌تواند زوج خوبی را با مهاجم ازبکستانی تشکیل دهد. تمیروف مهاجم داخل محوطه جریمه نیست و او به دلیل دوندگی بالایی که دارد، در خارج از محوطه می‌تواند حریفان را تحت فشار بگذارد و پرس کند و برای سایر مهاجمان هدف پرسپولیس فضا ایجاد کند.

خان محمدی درباره شانس قهرمانی سرخ‌ها عنوان کرد:

پرسپولیس شانس قهرمانی دارد اما آن‌ها هم نباید امتیاز از دست دهند و هم باید منتظر لغزش استقلال باشد؛ به هیمن دلیل بازیکنان تا آخرین لحظه باید برای پیراهنشان بجنگند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *