استقلال نکونام یک تیم پرتلاش و خشن است! + عکس
تصاویری از دومین جلسه تمرینی استقلال تحت هدایت جواد نکونام

تصاویر منتشرشده از دومین جلسه تمرینی استقلال زیر نظر جواد نکونام نوید یک تیم سختکوش و جدی را به هواداران می دهد.
دومین جلسه تمرینی استقلال در کمپ مرحوم حجازی در شرایطی برگزار شد که آبی ها صبح امروز تمرین بدنسازی خود را در سالن وزنه برگزار کردند و در نوبت عصر، تمرینات خود را روی زمین چمن از سر گرفتند. صالح حردانی یکی از بازیکنانی است که به صورت جدی کارهای تاکتیکی را مرور می کند. بازیکنی که سابقه کار با نکونام را در فولاد دارد و در این تیم، گزینه مورد علاقه سرمربی جوان اهوازی ها بود.

این بازیکن که در زمان ساپیتو به صورت سینوسی در ترکیب تیم حضور داشت و اغلب این یامگا بود که کار را از ابتدا آغاز می کرد، حالا به دنبال اثبات توانایی هایش است تا یک بار دیگر نظر مثبت نکونام را به خود جلب کند. البته حردانی تنها بازیکن استقلال نیست که در تلاش است توجهات کادرفنی را به دست بیاورد. دیگر بازیکنان نیز از همین بدو کار، تمرینات را سفت و سخت گرفته اند تا بتوانند در ترکیب فصل بعد تیم جایی برای خود دست و پا کنند.
همین انگیزه بالای بازیکنان استقلال سبب شده است تا شاهد برگزاری تمرینات به صورت جدی باشیم که یک نمونه آن را در نبرد میان حردانی و بابایی مشاهده می کنید که نشان می دهد تمرینات استقلال این روزها با نهایت جدیت و کمی خشونت برگزار می شود.



سرمربی آرام استقلال در نیمه دوم بازی با الشمال کاملاً متفاوت ظاهر شد + عکس
ورود همزمان دو ستاره محبوب استقلال به زمین و هدیه پیروزی به این تیم + تصاویر
آقای کاپیتان در استقلال تاریخ ساز شد !! + سند
وضعیت ستاره های استقلال پس از برد شیرین آسیایی + عکس
قاب جالب از وضعیت محرز پس از باخت به استقلال + عکس
استوری بامزه فرعباسی پس از برد استقلال ؛ حبیبی یا نورالعین ! + عکس









