بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بمب نقل و انتقالات استقلال را خود آبی ها لو دادند!

قائم مقام استقلال خبر جذب مهرداد محمدی را تایید کرد

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball Dot Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 10 تیر 1402 | 0:56
استقلال

علی امیری قائم مقام باشگاه استقلال در گفتگوی تلفنی خبر جذب مهرداد محمدی را زودتر از اعلام رسمی توسط باشگاه تایید کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کار پیوستن مهرداد محمدی به استقلال تمام شده است. بازیکنی که فصل خوبی را در السیلیه قطر داشت و علی رغم اینکه تیم او در قعر جدول حضور داشت و به دسته پایین تر نیز سقوط کرد، اما محمدی از خوب های لیگ بود. محمدی طی روزهای گذشته مذاکرات خود را با آبی ها آغاز کرد و سرانجام امروز با حضور در دفتر حجت کریمی، با سرپرست مدیرعاملی استقلال به توافق نهایی دست یافت و قرار است به زودی از او رونمایی شود.

این موضوعی است که ظهر امروز توسط ورزش سه اعلام شد و حالا قائم مقام باشگاه استقلال نیز آن را تأیید کرد. علی امیری که مهمان تلفنی برنامه شب های فوتبالی بود، پیوستن مهرداد محمدی به این باشگاه را تأیید کرد.

طبق اعلام قائم مقام آبی ها، مدت زمان قرارداد محمدی با استقلال ۲ ساله است و این بازیکن که پست تخصصی او وینگر راست است، به عنوان اولین خرید این تیم در فصل جدید معرفی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *