بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عربستان ترس به جان رئال مادرید انداخت

ترس رئال مادرید از کوچ ستاره هایش به لیگ عربستان در سال 2024

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 تیر 1402 | 9:27
رئال مادرید ؛ ترس رئال مادرید از کوچ ستاره هایش به لیگ عربستان در سال 2024

رئال مادرید از انتقال تعدادی از بازیکنان خود به لیگ عربستان در تابستان آینده نگران است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

لیگ حرفه‌ای عربستان پس از حضور کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی، در النصر در زمستان گذشته و کریم بنزما و انگولو کانته در الاتحاد در تابستان امسال، به جاذبه‌ای برای تعداد زیادی از ستارگان فوتبال جهان تبدیل شده است.

شبکه اسپانیایی دفنسا سنترال امروز در گزارشی به موضوع انتقال بازیکنان به عربستان پرداخت و در بخشی از این گزارش اعلام کرد مدیران رئال مادرید نگران از دست دادن تونی کروس، لوکا مودریچ، لوکاس واسکز و ناچو فرناندز هستند که قراردادهایشان در تابستان ۲۰۲۴ به پایان می‌رسد.

این شبکه اشاره کرد باشگاه‌های عربستانی به دنبال جذب ستاره‌هایی هستند که بازیکن آزاد محسوب می‌شوند و بنابراین رئال مادرید معتقد است این بازیکنان در مقابل وسوسه‌های اعراب تاب نمی‌آورد و در تابستان آینده آنها را از دست خواهد داد، به‌خصوص که پیشنهادات عربستانی‌ها به شکلی ارائه می‌شود که قابل رد شدن نیست.

رئال مادرید در تابستان امسال، کریم بنزما، کاپیتان فرانسوی خود را با پیشنهاد الاتحاد جده از دست داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *