اظهارات پیشکسوت استقلال درباره نکونام!
حسن اشجاری : نکونام بهترین گزینه داخلی برای هدایت استقلال بود

حسن اشجاری بازیکن سابق استقلال مدعی شد که استقلال می تواند با جواد نکونام موفق شود و این تصمیم درستی بوده است.
حسن اشجاری بازیکن سابق استقلال در حاشیه تمرین نیکا پارس چالوس به گفتگو پرداخت. در ادامه بخشی از این مصاحبه را می خوانید:
حسن اشجاری گفت:
زمانی با کاپیتانی فرهاد مجیدی قهرمان شدیم و پس از آن بنا به اتفاقاتی موفق به کسب قهرمانی نشدیم تا خود فرهاد برگشت و تیم را قهرمان کرد.
اشجاری ادامه داد:
استقلال به جواد نکونام هم می تواند موفق شود. مشکلاتی وجود داشت که برطرف شد. به نظر من استقلال با نکونام به روزهای اوج خود برمی گردد. نکونام بهترین گزینه داخلی برای هدایت استقلال بود و تصمیم درستی گرفته شد.
اشجاری گفت:
در بازی تیم ما (نیکا پارس چالوس) برابر مردان پاشا البرز یک اتفاق عجیب رخ داد. ما در لیگ سه هستیم و موارد مشکوک را می بینیم. چرا باید بطری آب معدنی روی خط دروازه خالی شود و آم هم به شکلی عجیب و مشکوک؟ جادوگری در فوتبال وجود دارد و نباید خودمان را گول بزنیم.


سنگ تمام ویژه پیشکسوت استقلال برای ستاره های آبی
عدم ابلاغ شکایت الشمال قطر به استقلال بابت استفاده از ستاره آلبانیایی این تیم
محکومیت چند هزار دلاری استقلال و تراکتور توسط AFC
ماجراجویی سرمربی استقلالی در فوتبال آسیا ادامه دارد + جزئیات
پیام معنادار پیشکسوت محبوب استقلال برای حمید علیدوستی
پیام مهم پیشکسوت استقلال برای سهراب بختیاری زاده سوژه شد









