شایعات حقیقت داشت ؛ مدیر پرسپولیس جدا شد!
محمد محمدی در صفحه شخصی خود جدایی اش از پرسپولیس را اعلام کرد

محمد محمدی معاون باشگاه پرسپولیس در فصل گذشته در صفحه شخصی خود جدایی اش از سرخپوشان را اعلام کرد و با هواداران این تیم خداحافظی کرد.
محمد محمدی دروازهبان اسبق پرسپولیس و استقلال که از سال گذشته به عنوان معاون این باشگاه کار را در جمع سرخپوشان آغاز کرده بود، اکنون با انتشار پستی در اینستاگرام از قطع همکاری خود خبر داده است. محمدی که فصل گذشته و در همین مقطع حواشی زیادی را متوجه خود میدید، در ادامه نشان داد که در مسیر اهداف پرسپولیس با تدابیر مدیریتی خود شرایط مناسبی را دنبال میکرده که البته اکنون به واسطه برخی اختلافات و تصمیم شخصی، اقدام به پایان همکاری با پرسپولیس گرفته است.
محمد محمدی با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در خصوص این تصمیمش اینطور نوشته است:
«هواداران عزیز و ارتش سرخ؛ سلام. بیشتر از یک سال و نیم این افتخار را داشتم تا در کنار شما روزهای سخت و طاقت فرسا را در پرسپولیس سپری کنم؛ روزهایی پر از امید و استرس. البته که خدا را شکر این روزهای سخت در نهایت با خوبی و شادی به پایان رسید تا شرمنده شما عزیزان به عنوان صاحبان اصلی پرسپولیس نشویم. این روزهای خاطره انگیز تا همیشه با من خواهد ماند تا به پرسپولیسی بودنم ببالم. باید بگویم که صبر، سکوت و تلاش، ما را به جایی رساند تا پرسپولیس در قله فوتبال ایران قرار بگیرد. با این همه موضوعات و مسائلی وجود داشت که تصمیم گرفتم مدتی را از خانه خودم دور باشم. قصد باز کردن خیلی از مسائل را ندارم چون الان وقتش نیست اما شرایطی وجود داشت تا تصمیم به جدایی بگیرم؛ هر چند که این روزهای خوب مثل برق و باد گذشت. احساس میکنم که الان پرسپولیس بیشتر از هر چیزی به آرامش نیاز دارد. آرامش پرسپولیس برای رسیدن به موفقیت، موضوع مهمی است و من هم خدشه ای به آن وارد نخواهم کرد. به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ و کبیر و به امید دیدار دوباره شما هواداران عزیز؛ خیلی زود…»


اتفاق شوکه کننده برای ستاره پرسپولیسی در فوتبال اروپا
خبر مهم درباره ستاره خارجی پرسپولیس برای هواداران + جزئیات
واکنش تند آقای پیشکسوت به درخواست جنجالی ستاره استقلال + جزئیات
مقصد غیرمنتظره برای سرمربی استقلالی در فوتبال ایران + جزئیات
استفاده مجدد استقلال از سه ستاره مرکزی در بازی دوستانه
تثبیت جایگاه ستاره محبوب استقلال به عنوان گلر شماره یک این تیم برای شروع لیگ









