بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش AFC به تساوی عجیب تیم ملی برابر قطر

جلال الشرکاوی دو امتیاز از ایران گرفت

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1402 | 10:54
ایران ؛ جلال الشرکاوی دو امتیاز از ایران گرفت

کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتشار مطلبی به حواشی بازی ایران و قطر در جام ملت‌های زیر ۱۷سال آسیا پرداخت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتشار مطلبی به حواشی بازی ایران و قطر در جام ملت‌های زیر ۱۷سال آسیا پرداخت.

حسین عبدی، سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران از فرصت از دست رفته تیمش برای کسب سه امتیاز مقابل قطر در دیدار روز گذشته ابراز تاسف کرد.

پس از پیروزی چشمگیر ۶ بر یک مقابل افغانستان در روز اول، برد دوم می‌توانست ایران را به مرحله حذفی برساند، اما آنها اکنون باید از شکست مقابل کره جنوبی که صعودش قطعی شده، اجتناب کنند.

حالا تمرکز عبدی روی ‌پرانگیزه ساختن بازیکنانش است تا ذهنیت پیروزی خود را قبل از بازی نهایی مرحله گروهی به دست بیاورند.

برنامه‌های ایران برای کسب سه امتیاز مقابل قطر با نمایش سرسخت جلال الشرکاوی، دروازه‌بان قطری که عملکرد خود را مدیون سال‌ها تمرین می‌داند، نقش بر آب شد.

قطر باید روز پنجشنبه افغانستان حذف شده را شکست دهد تا شانس صعود برایش باقی بماند.

دسته بندی ها : اخبار داغ , فوتبال ملی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *