حضور پپ گواردیولا در شهر بارسلون به درخواست لاپورتا + عکس
حضور گواردیولا در ضیافت شام لاپورتا در شهر بارسلون

شب گذشته پپ گواردیولا در ضیافت شامی که خوان لاپورتا ترتیب داده بود، حاضر شد.
رسانههای اسپانیایی خبر دادند که دیشب پپ گواردیولا در ضیافت شام خوان لاپورتا حضور داشته و در این ضیافت، مدیر ورزشی سیتی (تیکی بگریستین) نیز حضور داشت.
پپ و لاپورتا رابطه ای دوستانه با یکدیگر دارند و هدف از این ضیافت، جشن گرفتن قهرمانی بارسا در لالیگا و کسب سهگانه سیتی بود. موندودپورتیوو نوشته است که احتمالا ایلکای گوندوگان، برناردو سیلوا و ژوائو کانسلو نیز سوژه های دیگر این ضیافت بودند. سه بازیکنی که بارسلونا قصد جذبشان را دارد.
ایلکای گوندوگان قراردادش کمتر از دو هفته دیگر با سیتی به پایان میرسد و هنوز خبری از تمدید قراردادش نیست.برناردو سیلوا به صورت جدی به فکر جدایی از سیتی است و کانسلو نیز پس از حضور قرضی در بایرن به سیتی بر میگردد ولی بعید است پپ او را حفظ کند.
قرار است گواردیولا امروز پیش از آغاز تورنمنت گلف در بارسلونا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد و احتمالا در مورد آینده گوندوگانو برناردو سیلوا نیز حرف خواهد زد.



خوشحالی خاص و انیمه ای ستاره بارسلونا + عکس
بوسکتس و آلبا با کسب جام از دنیای فوتبال خداحافظی کردند + عکس
حضور اسطوره بارسلونا در تمرین آبی اناری پوشان + عکس
یک آمار فوق العاده دیگر از یامال + عکس
ورود هالند به لیست صد گله های تاریخ لیگ برتر انگلیس + عکس
کیک تولد خاص پدری با تم بارسلونا + عکس









