بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باشگاه مطرح فرانسوی به تبانی متهم شد !

اتهام تبانی به لیون در فصل 2002/2003 در برابر مون پلیه از وی جرارد کلمبه

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 خرداد 1402 | 10:36
لیون ؛ اتهام تبانی به لیون در فصل 2002/2003 در برابر مون پلیه از وی جرارد کلمبه

شهردار پیشین لیون باشگاه فوتبال این شهر را به تبانی در لیگ یک فرانسه در فصل ۰۳-۲۰۰۲ متهم کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جرارد کلمبه شهردار لیون در سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۷ مدعی شد، ژان میشل اولیاس رئیس پیشین باشگاه لیون و همتایش در مون‌پلیه یعنی لوئی نیکولین فقید ۲۰ سال پیش در بازی حساس لیگ یک فرانسه تبانی کرده‌اند.

در فصل ۰۳-۲۰۰۲ لیون صدرنشین لیگ یک در هفته ماقبل پایانی با مون‌پلیه دیدار کرد. همان‌طور که کلمبه به Lyon Décideurs گفته است، لیون برای فاصله گرفتن از موناکو در لیگ و کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود به یک برد یا یک تساوی نیاز داشت، در حالی که مون‌پولیه نیز برای بقای در رقابت‌ها نیازمند یک تساوی یا یک برد بود. بنابراین اولیاس و دوست نزدیکش نیکولین ظاهراً به بازیکنان دستور دادند بازی را با تساوی به اتمام برسانند.

کلمبه یادآور شد که در طول بازی اولیاس از اینکه جونینیو هافبک تهاجمی لیون ضربه‌ای به تیر افقی مون‌پولیه زد، عصبانی بود. او خواست تا این بازیکن فوراً زمین را ترک کند و سه دقیقه بعد، جونینیو روی نیمکت رفت. آن بازی در نهایت با نتیجه تساوی یک – یک به پایان رسید. لیون قهرمان لیگ یک فرانسه شد و مون‌پلیه هم در رده شانزدهم جای گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *