ستاره پرسپولیس به قطر سفر کرد ؛ عیسی آل کثیر در آستانه جدایی ؟
احتمال جدایی عیسی آل کثیر از پرسپولیس با توجه به عدم پرداخت هزینه عمل از سوی باشگاه

با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس رسما حاضر نشده هزینه جراحی عیسی آل کثیر را پرداخت کند به نظر می رسد جدایی این بازیکن قطعی است.
عیسی آل کثیر مهاجم خوزستانی تیم پرسپولیس که با لجبازی چند ماهی عمل جراحی رباط صلیبی خودش را به تأخیر انداخته بود در نهایت راضی شد در کشور قطر زانوی خودش را عمل کند. مشکل اما اینجا بود که عیسی آل کثیر از باشگاه خواست هزینه عمل جراحی در کشور قطر را پرداخت کند منتهای مراتب مسئولان باشگاه آن را نپذیرفتند.
بنابراین عیسی آل کثیر باید با هزینه شخصی به کشور قطر سفر کرده و زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد. گفته می شود هزینه عمل جراحی آل کثیر در کشور قطر رقمی حدود ۴۰۰ میلیون تومان خواهد شد و با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس رسما حاضر نشده هزینه جراحی او را پرداخت کند به نظر می رسد جدایی این بازیکن از جمع قرمزها قطعی است.


مربی استقلال هواداران آبی را خوشحال کرد !! + جزئیات
رونمایی رسمی پرسپولیس از خرید جدید نقل و انتقالاتی + جزئیات
پدیده جوان لیگ برتر در تور پرسپولیس افتاد + جزئیات
ماجراجویی ستاره جنجالی پرسپولیس در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
اقدام جدی و مهم مدیران استقلال ؛ این خارجی ماندنی شد
شوخی کنایه آمیز سرمربی استقلالی به خرید جدید پرسپولیس









