سرمربی پرسپولیسی با تمام قوا آماده رویارویی با پرسپولیس
پرسپولیس - پیکان ؛ هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر خلیج فارس

فوتبال پیکان با حضور همه بازیکنان خود مقابل پرسپولیس حضور پیدا می کند.
خودروسازان لیگ برتر بعد از تمرینات فشرده و بازی های تدارکاتی پرتعدادی که در تعطیلات لیگ برتر انجام دادند، حالا آماده مصاف با پرسپولیس در هفته بیست و پنجم می شوند.
نکته قابل توجه درباره پیکان این است که مجتبی حسینی سرمربی این تیم همه نفرات اصلی را برای بازی با پرسپولیس در اختیار دارد. چند بازیکن مصدوم پیکان در هفته های گذشته شرایط بازی را پیدا کردند و می توانند مقابل پرسپولیس به میدان بروند.
همچنین تیتو اوکلو مهاجم سودانی خودروسازان نیز با دریافت ITC اش و صدور کارت بازی مشکلی برای همراهی پیکان در مسابقه با پرسپولیس نخواهد داشت.
البته ایمان اکبری مدافع جوان پیکان که چند هفته قبل رباط صلیبی پاره کرده بود، دوران نقاهت را طی می کند و تا پایان فصل غایب است اما سایر بازیکنان در خدمت کادرفنی هستند.
به این ترتیب مجتبی حسینی با نفرات کامل تیمش را مقابل پرسپولیس ارنج می کند. پیکان که در هفته بیست و چهارم موفق شد استقلال صدرنشین را متوقف کند، حالا برای دیگر تیم پرطرفدار تهرانی نیز انگیزه زیادی دارد و بازیکنان این تیم خودشان را برای انجام یک بازی خوب آماده کرده اند.


به جوش آمدن خوزستانی ها از دست یحیی گل محمدی + جزئیات
هشدار ترسناک پیشکسوت پرسپولیس به اوسمار ویرا + جزئیات
استقلال از کورس قهرمانی جا ماند ؛ دلایل و تبعات این ناکامی
ثبت هفتمین کلین شیت نیازمند ؛ پیام شادیآور
فاصله بسیار پرسپولیس اوسمار ویرا با هاشمیان
روبن دیاز با گلی که به ساندرلند زد داغ دل پرسپولیسی ها را تازه کرد+ کلیپ









