بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آخرین خبر از دو ستاره مصدوم تراکتور در آستانه آغاز مجدد لیگ برتر

ادامه تمرینات انفرادی سعید واسعی و اکبر ایمانی در تراکتور ؛ شانس کم هافبک های ساغلام برای حضور در هفته بیست و پنجم

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 اردیبهشت 1401 | 13:40
ادامه تمرینات انفرادی سعید واسعی و اکبر ایمانی در تراکتور ؛ شانس کم هافبک های ساغلام برای حضور در هفته بیست‌و‌پنجم

سعید واسعی و اکبر ایمانی دو ستاره مصدوم تراکتور هستند که هنوز به صورت انفرادی تمرین می کنند و شانس کمی برای بازی در هفته ۲۵ لیگ برتر دارند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دو هافبک تیم فوتبال تراکتور همچنان تمرینات خود را به صورت انفرادی دنبال می‌کنند و شانس کمی برای همراهی تیم‌شان در هفته بیست‌و‌پنجم دارند.

تیم فوتبال تراکتور پس از بازگشت از اردوی تهران، این روزها تمرینات خود را در تبریز و زیر نظر ارطغرول ساغلام پیگیری می‌کند تا آماده شش دیدار پایانی لیگ برتر شود.

در این شرایط اما سعید واسعی و اکبر ایمانی دو بازیکن تی تی های تبریز به دلیل مصدومیت در تمرینات گروهی تیم‌شان حضور ندارند و فعلاً به صورت انفرادی مراحل آماده‌سازی را دنبال می‌کنند.

به همین دلیل نیز واسعی و ایمانی با توجه به مصدومیت و غیبت در تمرینات گروهی تیم تراکتور، شانس بسیار کمی برای همراهی تیم‌شان در دیدار هفته بیست‌و‌پنجم مقابل نفت مسجدسلیمان خواهند داشت.

تراکتور در هفته بیست و‌ پنجم لیگ برتر از ساعت ۲۰:۳۰ روز سه‌شنبه (۱۳ اردیبهشت) میهمان تیم نفت مسجدسلیمان خواهد بود. سرخپوشان تبریزی با ۲۰ امتیاز در جایگاه سیزدهم جدول قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *