شکایت ستاره پرسپولیس به جایی نرسید!
کمیته وضعیت فدراسیون شکایت سروش رفیعی از سپاهان را رد کرد

کمیته وضعیت فدراسیون شکایت سروش رفیعی که بابت مبلغی حدود ۱۱ میلیارد طلب از سپاهان مطرح شده بود را رسماً رد کرد.
احکام کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال درباره شکایت سروش رفیعی به این شرح صادر شده است:
«در پی شکایت سروش رفیعی از باشگاه سپاهان، کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۱۱ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.» گفتنی است سروش رفیعی در پنجره زمستانی لیگ نوزدهم به سپاهان پیوست و تا پایان لیگ بیست و یکم نیز در جمع طلاییپوشان اصفهانی زیر نظر امیر قلعهنویی و محرم نویدکیا کار کرد.
دو رای دیگر کمیته تعیین وضعیت به شرح زیر است:
*در پرونده شکایت فرید قلندری از باشگاه شهدا بابلسر، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۴۳ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*با توجه به شکایت حمید ملکی از باشگاه مس شهر بابک، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۸۱ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیون و ۹۵۵ هزار و ۶۱۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۸۱۸ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال قرار رد صادر کرد.


وعده بزرگ مربی خیبر خرمآباد به هواداران این تیم
واکنش جنجالی سرمربی سپاهان به کیفیت لیگ برتر
تقابل ستاره محبوب سپاهان و خیبر با چهار پاس گل در صدر جدول پاسورهای لیگ برتر
تضمین جایگاه ستاره محبوب پرسپولیس در ترکیب این تیم برای دیدار مقابل نساجی
بحران مصدومیت در پرسپولیس؛ چرا کادر فنی باید پاسخگو باشد؟
افزایش احتمال حضور ستاره کنگویی پرسپولیس در خط حمله این تیم برای دیدار مقابل نساجی









