حمایت کامل امباپه از ستاره بایرن مونیخ
امباپه در حمایت از اوپامکانو : از این توهینهای نژادپرستانه خسته شدهایم

ستاره فرانسوی پاریسنژرمن از مدافع بایرن مونیخ در برابر توهینهای نژادپرستانه حمایت کرد.
پس از شکست ۳ بر صفر سهشنبه شب بایرن مونیخ مقابل منچسترسیتی در دور رفت از مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، شمار زیادی از هواداران این تیم آلمانی به صفحه اینستاگرام دایو اوپامکانو هجوم آورند و به خاطر عملکرد ضعیف او در این دیدار خارج از خانه توهینهای نژادپرستانهای کردند.
این مدافع فرانسوی در تقابل بایرن مونیخ با منچسترسیتی یکی از ضعیفترین بازیهای دوران حرفهای خود را به نمایش گذاشت و اشتباهات مهلکی داشت، به طوری که توماس توخل هم به آن واکنش نشان داد و پس از بازی گفت که در چنین سطحی از مسابقات نباید چنین اشتباهاتی مرتکب شد.
کیلیان امباپه که در تیم ملی فوتبال فرانسه با اوپامکانوی ۲۴ ساله همتیمی است، در حمایت از همتیمی خود که مورد توهینهای نژادپرستانه قرار گرفته، گفت:
«این واقعاً مزخرف است! در یک جایی مردم باید این کار را متوقف کنند. دیگر محکوم کردن این اقدام کافی نیست، باید عمل کرد و گفت بس کنید. گفتنش ناراحتکننده است، اما این امری عادی شده است. ما هم از این توهینهای نژادپرستانه خسته شدهایم».


مهره گران قیمت سرخپوشان در لیست فروش
خرید بزرگ بایرن از جام جهانی؛ صیباری راهی مونیخ شد
رقابت آرسنال، بارسلونا و پاری سن ژرمن برای پدیده جدید برزیل
رکوردی تاریخی برای امباپه در جام جهانی
شکار بزرگ تیم مطرح اروپایی از بایرن مونیخ در نقل و انتقالات + جزئیات
شوخی جالب اشرف حکیمی با کیلیان امباپه









