بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اقدام تاریخی باشگاه استقلال برای کشف ستاره های جوان

توافق باشگاه استقلال برای تاسیس آکادمی فوتبال در بندرعباس

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 | 22:05
فرشید سمیعی : برخی آقایان به استقلال کمک مالی کردند حالا علیه ما دادخواست داده‌اند

باشگاه استقلال به منظور کشف استعدادهای نوظهور فوتبال ایران با استاندار هرمزگان توافق کرد تا یک آکادمی فوتبال در بندرعباس تاسیس کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

باشگاه استقلال در بندرعباس آکادمی تاسیس خواهد کرد.

عصر امروز (سه‌شنبه) مهدی دوستی استاندار هرمزگان با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با حضور در محل این باشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد که در این ملاقات دو طرف برای تاسیس آکادمی این باشگاه در بندرعباس به توافق رسیدند.

در این ملاقات ‌مصطفی آجورلو مدیرعامل این باشگاه از تلاش های استاندار هرمزگان در راستای حمایت از استعدادها و ورزش استان تشکر کرد و گفت:

هرمزگان استانی است که می‌تواند در سطح اول فوتبال کشور حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

مدیرعامل استقلال تهران همچنین گفت:

این استان ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی دارد و باشگاه استقلال این آمادگی را دارد که روی استعدادهای استان هرمزگان در رشته های مختلف ورزشی از جمله سرمایه‌گذاری انجام بدهد.

در این نشست آرش برهانی مدیر آکادمی آبی ها نیز حضور داشت. در نهایت مقرر شد برهانی هماهنگی های لازم برای تاسیس آکادمی در بندرعباس را انجام بدهدو به زودی این امر محقق شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *