اقدام تاریخی باشگاه استقلال برای کشف ستاره های جوان
توافق باشگاه استقلال برای تاسیس آکادمی فوتبال در بندرعباس

باشگاه استقلال به منظور کشف استعدادهای نوظهور فوتبال ایران با استاندار هرمزگان توافق کرد تا یک آکادمی فوتبال در بندرعباس تاسیس کند.
باشگاه استقلال در بندرعباس آکادمی تاسیس خواهد کرد.
عصر امروز (سهشنبه) مهدی دوستی استاندار هرمزگان با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با حضور در محل این باشگاه دیدار و گفتوگو کرد که در این ملاقات دو طرف برای تاسیس آکادمی این باشگاه در بندرعباس به توافق رسیدند.
در این ملاقات مصطفی آجورلو مدیرعامل این باشگاه از تلاش های استاندار هرمزگان در راستای حمایت از استعدادها و ورزش استان تشکر کرد و گفت:
هرمزگان استانی است که میتواند در سطح اول فوتبال کشور حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
مدیرعامل استقلال تهران همچنین گفت:
این استان ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی دارد و باشگاه استقلال این آمادگی را دارد که روی استعدادهای استان هرمزگان در رشته های مختلف ورزشی از جمله سرمایهگذاری انجام بدهد.
در این نشست آرش برهانی مدیر آکادمی آبی ها نیز حضور داشت. در نهایت مقرر شد برهانی هماهنگی های لازم برای تاسیس آکادمی در بندرعباس را انجام بدهدو به زودی این امر محقق شود.


تلاش فرعباسی برای برگشت به دروازه استقلال
مدیرعامل جدید استقلال مشخص شد + جزئیات
دردسر بزرگ برای ریکاردو ساپینتو در آستانه دیدار استقلال و ملوان + جزئیات
واکنش معنادار مدیر استقلال به تساوی مقابل پرسپولیس در دربی ۱۰۶
رویای بزرگ ستاره محبوب هواداران استقلال فاش شد + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به تساوی دربی ۱۰۶ مقابل پرسپولیس









