معاون حقوقی استقلال شایعه دریافت وام را تکذیب کرد
معاون حقوقی باشگاه استقلال : اسم من در لیست بود اما از گرفتن وام سر باز زدم

فرشید سمیعی معاون حقوقی استقلال مدعی شده که نامش در لیست منتشرشده مبنی بر دریافت کنندگان وام در زمان مدیریت آجرلو بوده اما او وامی دریافت نکرده است.
اخیرا لیستی منتشر شده است که در زمان مدیریت آجرلو در باشگاه استقلال اقدام به دریافت وام از ۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان از یکی از بانک ها کرده اند. قرار داشتن نام فرشید سمیعی در این لیست موجب واکنش او شده است.
معاون حقوقی باشگاه استقلال که در این باره با خبرنگار فارس صحبت کرد، می گوید:
اسم بنده را در این لیست قرار دادند و آن زمان پیشنهاد شد، ولی بنا به دلایلی که برای خودم محترم است، از گرفتن تسهیلات سرباز زدم و وامی دریافت نکردم. متاسفانه افرادی که این لیست را منتشر کردند، حسن نیت نداشتند چرا که در وهله اول پخش این اخبار کمکی به استقلال نمیکند. ضمن اینکه اگر حسن نیت داشتند، لیستهای دیگری که دریافت کردند و در آنها اسامی جذابی به چشم میخورد را نیز منتشر میکردند.


پیشکسوت استقلال آقای کاپیتان را به باد انتقاد گرفت + جزئیات
تصمیم مهم سهراب بختیاری زاده در استقلال چه بود ؟ + جزئیات
ستاره پرحاشیه استقلال آماده آتش بازی در لیگ برتر + جزئیات
میزبان آینده استقلال در لیگ نخبگان؛ عراق در صدر گزینهها
پیام معنادار علی تاجرنیا درباره پنجره نقلوانتقالاتی استقلال
ستاره آلبانیایی استقلال در بلاتکلیفی؛ تاجرنیا از احتمال بازگشتش گفت









