تی تی ها پشت تراکتور ؛ پیش به سوی پرسپولیس + عکس
تمرینات تراکتور برای دیدار با پرسپولیس در حضور هواداران

هواداران تراکتور با حضور پرشور در تمرین امروز، به تیم محبوبشان برای بازی حساس با پرسپولیس انرژی دادند. این دیدار هفته پیش رو برگزار می شود.
هواداران تراکتور با حضور پرشور در تمرین امروز، به تیم محبوبشان برای بازی حساس با پرسپولیس انرژی دادند.
به گزارش پارس فوتبال، باتوجه به درخواست هواداران، تمرین امروز تیم تراکتور با حضور تماشاگران برگزار شد تا باتوجه به برگزاری بدون تماشاگر بازی پرسپولیس، تیتیها فرصت حمایت از تیمشان را داشته باشند.
هواداران تراکتور نیز از ساعت ۱۲ وارد ورزشگاه شدند و حدود ۴ سکوی ورزشگاه بنیان دیزل را پر کردند و از همان ابتدا به شدت تیم محبوب خود را مورد حمایت و تشویق قرار دادند.
حوالی ساعت ۱۲:۴۰ با حضور پاکو خمس در زمین تمرینی، طرفداران به شدت او را مورد تشویق قرار دادند. همچنین در همین لحظات بازیکنان برای گرم کردن وارد زمین شدند و هر یک جداگانه به سوی سکوها رفتند و به شعار هواداران پاسخ دادند.
صفا هادی که به لیدر شعار معروف «بیر ایکی اوچ» تبدیل شده، در این تمرین هم نقش خود را ایفا کرد و برای دقایقی با هواداران مشغول بود.
این در حالی است که بعد از گرم کردن، پاکو خمس تیمش را به زمین تمرینی شماره ۲ منتقل کرد و از هواداران خواست تا سکوها را ترک کنند، اما پرشورها که علاقهمند به تماشای تمرین بودند، به سمت دیگر زمین رفتند تا تمرین را از نزدیک تماشا کنند.
با این حال در نهایت با ورود مسئولان حراست ورزشگاه هواداران کم کم متفرق شدند و خمس نیز برنامههای مخفیانه خود برای بازی پرسپولیس را پشت سر گذاشت.




تمرین بازیکنان پرسپولیس در ورزشگاه آزادی + عکس
پایان شایعات جدایی دو بازیکن با تجربه با حضور در تمرین گلگهر + عکس
ناکامی باشگاه پرسپولیس در جذب ستاره محبوبش + عکس
روحیه بالای آقای گل فوتبال ایران برای آتش بازی در لیگ برتر + عکس
رونمایی از شغل جدید مدیرعامل پرسپولیس + عکس
ستاره محبوب تراکتور پس از مصدومیت جزئی روند درمان را پشت سر گذاشت + عکس









