بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک به استقلال ؛ ستاره محبوب ساپینتو به گل گهر نمی رسد

مهدی مهدی‌پور غایب بزرگ استقلال برابر گل گهر به دلیل مصدومیت

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1401 | 16:56
مهدی مهدی‌پور غایب بزرگ استقلال برابر گل گهر به دلیل مصدومیت

مهدی مهدی‌پور هافبک مصدوم استقلالی‌ها همچنان در تمرینات گروهی غایب است و به دیدار با گل‌گهر هم نمی‌رسد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مهدی مهدی‌پور هافبک مصدوم استقلالی‌ها همچنان در تمرینات گروهی غایب است و به دیدار با گل‌ گهر هم نمی‌رسد.

به گزارش “ورزش سه”، مهدی مهدی‌پور که از مدت‌ها قبل از ناحیه دوقلوی پای راست خود دچار مصدومیت شده، بازی های گذشته آبی پوشان را از دست داده و شرایط حضور در ترکیب را ندارد.

درباره مهدی‌پور گفته می‌شد که روند درمانی او خوب طی شده و احتمال دارد به دیدار با گل‌گهر سیرجان برسد اما این بازیکن هنوز شرایط بازی ندارد.

هافبک استقلال دو روز پیش در بخش‌هایی از تمرین گروهی حضور یافت اما باز هم احساس درد کرد و با صلاحدید کادر پزشکی به تمرینات اختصاصی خود ادامه داد.

با این حال مهدی‌پور در تمرینات گروهی استقلال امروز هم شرکت نکرد و با شرایط موجود به دیدار با گل‌گهر درروز دوشنبه هم نخواهد رسید. این هافبک باتجربه در تلاش است تا به مسابقه با فولاد در هفته بیست و سوم لیگ برتر برسد و بتواند به ترکیب تیمش برگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *